Партнер рубрики Події

Чому тернополянам сніг не в радість

Чому тернополянам сніг не в радість
Тернополяни побоюються, що комунальники будуть знову не готові до зими, і ще далеко не всі водії перевзули свої авто. Про ці та інші побоювання через сніг 20minut.ua розповіли жителі міста.

У ніч на 22 листопада в Тернополі випав сніг. Не такий густий і сильний, як у сусідній Львівській області, однак не всі тернополяни готові до зими, переконалися 20minut.ua, опитавши жителів міста.

Найпопулярнішими відповідями були більше побутові: не придбали зимового взуття та одягу, бо надіялися, що ще буде тепло, отримали перші рахунки за тепло – і не знають, як економити, аби платити за опалення. Та хвилюють тернополян й інші проблеми, пов’язані зі снігом на вулицях.

 - Колись був популярним такий жарт, що зима знову підкралася непомітно. Так от, за останні роки ми якось звикли, що сніг не лежить вже в перших числах листопада, і постійно сподіваємося, що ще трішечки буде тепло, - розповідає студентка одного із тернопільських вузів Тетяна Семко. – Я люблю зиму, однак нерозчищені слизькі дороги задоволення від зими завше псують. Боюся, що ця зима не буде виключенням із сумного правила.

Відео дня
blockquote>

Сніг є також чималою проблемою і для водіїв, адже досі не всі «перевзули» свої авто. І хоч автомобілісти зізнаються, що за прогнозом погоди слідкують, аби вчасно пройти шиномонтаж, та все ж багато із них зволікають до останнього.

 - Не секрет, що обслуговування машини завжди було дорогим задоволенням, - каже тернополянин Андрій Шварко. – Однак віднедавна взагалі ледь не всю зарплату потрібно витрачати на пальне. Тож не дивно, що перевзути авто на зиму водії не поспішають, адже це додаткові кошти. Але тепер на СТО, мабуть, почнеться справжній аншлаг – всі поїдуть, бо нічний сніг показав, що немає куди тягнути з цим. Та й у Тернополі  й так останнім часом що не день, то ДТП, тож літні шини - то небезпека і водію, і пішоходам.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Тернополянам і сніг зимою не в радість і сонце влітку пече .
  • Дмитрий Лунгу

    До відома усім:

    міняйте шини 15 жовтня і 15 квітня! Саме так правильно і не треба дивитись на погоду!

    Анонім reply Дмитрий Лунгу

    а якщо сніг випади 5 жовтня? а якщо - 10 і сніг ще буде 20 квітня? що ти мелеш?
  • Олесь

    Через тих, хто відтягує зміну гуми, якраз і утворюються черги на шиномонтажах. Зима ніколи не настає раптово. Вже в листопаді можна було змінити шини, коли температура знизилась. Нічого би тій зимовій гумі не сталося, якби поїздили на ній декілька тижнів при плюсовій температурі.

    Анонім reply Олесь

    Ну прямо м!стер очевидн!сть
  • David Starr

    Якщо у голові бардак - то погода тут ні до чого. Немає грошей обслуговувати авто - продай і купи дешевше в обслуговуванні або користуйся таксі чи громадським транспортом.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up