Партнер рубрики Події

До Тернополя привезуть мощі Папи Римського Івана Павла ІІ

До Тернополя привезуть мощі Папи Римського Івана Павла ІІ
Мощі Івана Павла ІІ Папи Римського привезуть до Тернополя 26 березня. Помолитися до святині тернополяни зможуть у Архикатедральному Соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці. Також там проводитимуть реколекційні науки.

Урочиста зустріч мощей святого відбудеться 26 березня о 13.00 в Архикатедральному Соборі, повідомив розповідає голова комісії у справах молоді Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії УГКЦ отець Орест Павліський. 
- А увечері 26 березня запрошуємо всіх тернополян, гостей міста та вірних нашої церкви на реколекційні науки , які буде вести отець-місіонер Мирон Шевчук, - каже він. - Ці реколекції триватимуть у Тернополі до 29 березня, до початку Хресної ходи. Програма реколекцій буде висвітлена в місті на бігбордах та сітілайтах.

Упродовж п’яти днів тернополяни матимуть можливість помолитися до мощей Івана Павла ІІ. А також буде можливість приступити до миропомазання, можна буде придбати освячені олійку, образки, буде багато молебнів, молитовна програма буде дуже наповненою, додає отець Павліський. 

Довідка
Іван Павло II перебував на чолі католицької церкви протягом двадцяти шести з половиною років, що є другим за тривалістю понтифікатом після Папи Пія IX, що займав цю посаду 32 роки. Іван Павло II — перший в історії Папа-слов'янин, а також перший Папа-неіталієць з часів голландця Адріана VI, що служив з 1522 по 1523 роки. Поет і поліглот, також актор, драматург і педагог. Філософ історії, феноменолог, містик й представник християнського персоналізму. Святий Католицької Церкви, канонізований 2014 року.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • ПРАВДА

    Які мощі?

    Anonymous reply ПРАВДА

    ...Вас цікавлять власне мощі,чи частини тіла Папи?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up