Партнер рубрики Події

Кайда на віче у Тернополі: "У понеділок внутрішні війська з нашого краю відправлятимуться на Схід"

Кайда на віче у Тернополі: "У понеділок внутрішні війська з нашого краю відправлятимуться на Схід"
Не опускати руки, не бути байдужими до своєї країни та бути готовими захищати її цілісність закликали тернополян 16 березня на недільному віче. Захід традиційно відбувся на головному майдані міста - Театральному.

Перед городянами виступили нардеп-"свободівець" Олексій Кайда, голова ОДА Олег Сиротюк та мер Тернополя Сергій Надал.

- Ми повинні відкласти усі свої особисті амбіції задля захисту нашої держави, - зазначив у своїй промові народний депутат. - Під кордонами України спостерігається велике скупчення військової техніки та солдатів Російської Федерації. Кремль підтягнув туди свої основні наступальні сили. Тому ми зараз на Схід передислоковуємо уже свої війська.

Туди, зі слів нардепа, учора, 15 березня, зі Львівщини вирушили понад 350 добровольців-прикордонників.

Відео дня
> {photo_gallery id=3849|}

- А завтра (17 березня - прим авт.) відправлятимуться ще й внутрішні війська. З Тернопільщини, до речі, також, - уточнив пан Кайда. - Тим часом зараз, у напрямку східного, північного та південного кордонів, рухаються інші наші бойові частини... Попри це, між іншим, уже змобілізовані понад 40 тисяч українських добровольців, які самі проявили ініціативу прийти у військкомати для запису. Ці хлопці та чоловіки готові просто вже зі зброєю у руках захищати Україну.

У разі потреби, долучитися до цього нардеп закликав й тернополян.

- Ми не будемо стояти на колінах перед Кремлем, - наголошує депутат.

Він також додав, що буде особисто присікати тих людей, які виступатимуть за ідею "віддати по Збруч частину країни".

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (26)
  • Anonymous

    Сикуняра, ви ж з Надалом перші продастеся окупанту! Ви ж прогнивші недолюди! Тварюки, які тільки й грабують свій народ! Тьху, аж огидно!
  • Anonymous

    Перевага нинішньої влади над вчорашньою в тому що її можна замінити без крові шляхом голосування на виборах. Тому якщо ця влада вас дратує то незабаром будуть вибори, якщо Росія не розпочне війни, ми зможемо вибрати таку владу щоб не дратувала. Але дивіться не помиліться щоб не прийшов другий Янукович до влади. І не продавайте свої голоси за 100 грн. щоб потім сини та доньки України не платили за це кров'ю. Бо краще вибрати такого як Ющенко (прищавий пасічник) щоб міг відійти від корита без революцій.
  • Anonymous

    Нехай ідуть я не проти тільки без підтримки всього народу України вони не зможуть протистояти агресору. Тому і просять допомоги в народу. Що в цьому поганого? Чи треба скласти руки і дати себе пограбувати і вивести в Сибір? Цього ви хочете?
  • Anonymous

    неньку усі підуть боронити .але нинішня влада реально дратуе людей
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up