Партнер рубрики Події

Незабаром Олександр Алексєєв представить свою першу сольну пісню

Незабаром Олександр Алексєєв представить свою першу сольну пісню
Учасник “Х-Фактора” Олександр Алексєєв розповів для “20 хвилин” про першу пісню, сольну кар'єру та своє життя.

Вся Україна про Олександра дізналась після тріумфу тернопільського гурту “Тріода”, учасником якого він був донедавна, на телешоу “Х-Фактор”. Проте через різні життєві позиції Сашко вирішив піти з гурту.
-  В кожному колективі, так само, як і в кожній сім'ї є свої певні проблеми, через які люди розходяться, - розповідає Олександр Алексєєв. - Так сталось і у нашому колективі. Ми не порозумілись, виникало багато проблем у нашій так званій сім'ї. І через те, що наші інтереси та погляди розійшлись я вирішив піти з “Тріоди”.
Після виходу з гурту Олександру надходило чимало пропозицій про співпрацю, проте хлопець відмовився.
-   Пропозиції продовжувати співочу кар'єру були і досить багато, але я від усіх відмовлявся, - розповідає співак. -  По-перше, я був не готовий до співпраці з кимось. А по-друге всі завжди диктують свої умови. На що я також не погоджуюсь, бо я можу творити тільки тоді, коли я вільний.
Записав першу сольну пісню
Зараз співак розпочинає сольну кар'єру. Хлопець вирішив піти у самостійне плавання, бо розуміє, що може людям дати щось більше, аніж просто декілька хороших пісень.
-  Я розумію, що те до чого я йшов, те чого навчався змалечку зараз може принести багатьом людям якесь розуміння, - розповідає співак. - Я стараюсь писати такі твори, які підбадьорять людей, або допоможуть їм щось зрозуміти. Музика відіграє важливу роль у моєму житті, вона важлива для мене. І вихід на сцену це теж багато чого означає.
Незабаром вийде перша композиція Олександра Алексєєва — “Україна - це ми”, текст якої написав він сам. 
-  Я хотів написати про те, що ніхто крім нас не побудує ті сходи в щасливе майбутнє, - продовжує співрозмовник.- Написав композицію трохи в роковому стилі. Мені подобається рок. Взагалі, я хочу залучити більше молоді до свого мистецтва. Бо молодь - це рушійна сила нашої держави. Я хочу, щоб наша молодь слухала нормальну музику з нормальним текстовим наповненням.
Крім вокального проекту Олександр наразі працює ще над одним. Хлопець пише вірші і знімає на них кліпи. 
-  Поки, що проект не готовий, я лише працюю над, але думаю, шо згодом покажу на загал свою роботу, - каже Олександр.
Тернополянин на сцену виходить не лише в якості співака, він ще й актор і квнщик. Починав Олександр з уже відомими на всю країну “VIP Тернопіль”. А нещодавно хлопець разом з командою “Ляпас” їздили на фестиваль “Ліги сміху” у Одесу.

Спорт сцені не заважає
Мало хто знає, що Олександр довший час займався фрі-файтом, а зараз — боксом. І починав Олександр з тернопільськими фрі-файтерми, які зараз носять титули чемпіонів — Миколою Гринчуком, Юрієм Босим та іншими спортсменами спортклубу "Характерник". 
-  Раніше тренувався в “Характернику", - розповідає Олександр. - Це дуже сімейний клуб. Не зважаючи на те, що це жорсткий вид спорту, але там дуже класно і дуже хороша атмосфера. “Характерник” для мене дуже близький і до того ж, фрі-файт це український вид спорту. 
Співак каже, що спорт не перешкоджає його співочій кар'єрі, а навпаки надихає. 
-  Нас виховують не лише, як бійців, але як і людей, - продовжує артист. - Нас навчають поважати українську культуру, поважати старших, не влазити у бійку першими, допомагати тим, хто цього потребує. Це не лише хороша школа для фізичного здоров'я, але і для загального розвитку. Я з дитинства  займався спортом, музикою, театральною діяльністю. І я люблю те, що я роблю. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Мільйони гривень на протезування: родина пораненого Артема Комісарчука благає про допомогу 20:00 З 20 травня знову діятимуть графіки погодинних відключень світла. Шукайте свою вулицю 19:01 Погода на Тернопільщині у найближчий тиждень: варто чекати на грози 18:03 Який вигляд мала школа №4: відтворили фото з одного ракурсу photo_camera Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний 16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up