Після "пінної вечірки" фонтан на "Алясці" так і не запрацював

Після "пінної вечірки" фонтан на "Алясці" так і не запрацював

Фонтан на бульварі Вишневецького, який відкрили лише рік тому, досі не запрацював після поломки. У водоканалі кажуть, що триває обстеження.

Позеленіла вода, у якій плавають яблука і сміття - такий вигляд зараз має фонтан на бульварі Вишневецького.

 - Днями син хотів помити там руки, але коли глянули, на що схожа вода, то просто стало бридко, - розповідає тернополянка Діана. - Чому фонтан ніхто не відремонтував за стільки часу?

Нагадаємо, фонтан зламали в липні. Тоді малечі вилила у воду пляшку рідини для миття посуду. "Оновлений" фонтан радував недовго - під час "пінної вечірки" хтось пошкодив механізм подачі води. 

Відео дня

 - Досі проводимо обстеження, щоб з'ясувати, як відновити роботу фонтана, - кажуть в "Тернопільводоканалі".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Діонісій

    для наших людей, щось зроби добре, поломають, потрощать, знищать!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up