На Алясці біля 28-ї школи у фонтан налили "фейрі"

На Алясці біля 28-ї школи у фонтан налили "фейрі"
Фото: Софія Кусень

Жителів мікрорайону "Аляска" та дітлахів, які там гуляють, у понеділок, 11 липня, потішив фонтан з піною. Невідомі налили у нього миючого засобу. У "Водоканалі" кажуть, що через це тепер доведеться чистити фонтан і набирати у нього чистої води. 

- У фонтан біля 28-ї школи хулігани вилили літр "фейрі", і тепер у фонтані повно піни, - кажуть тернополяни. - Дітлахи в захваті. 

Фото: Софія Кусень

І хоча дітям до вподоби такі веселощі, але у "Тернопільводоканалі" кажуть, що тепер доведеться зупинити роботу фонтану і випустити воду. 

-  Адже фонтан працює на замкнутому циклі, і тепер у нього потрібно набрати чистої води, - кажуть у "Водоканалі". - Люди забувають, що фонтан, то окраса для міста. І ні купатись, ні забруднювати його не можна. Та й нищити теж. 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Анонім

    не треба нічого випускати, хай буде як є, так навіть прикольніше,- пінний фонтан, нігде такого нема, а у нас є ! .....))
  • Анонім

    ЯКІ КРУГОМ ДЕБІЛИ І ЗЛЮКИ,- ПРОСТО ЖАХ... НУ НАЛИЛИ, НУ ПОТРАТИЛИ СВОЇХ(!!!) ГРОШЕЙ,- НУ ТО Й ЩО, ЩО ТУТ ТАКОГО СМЕРТЕЛЬНОГО ЧИ КРИМІНАЛЬНОГО ???! НУ СТАВ НА ПАРУ ДНІВ ФОНТАН ОРИГІНАЛЬНІШИМ,- ТА Й ВСІ СПРАВИ.... ЧЕРЕЗ ДЕНЬ ДРУГИЙ НА ТІЙ СПЕЦІ ПЛИН СТАНЕ ВОДОЮ І СЛІДУ ВІД ПІНКИ НЕ ЛИШИТЬСЯ( ПРИ УМОВІ НЕ ДОБАВЛЯТИ СВІЖОГО).. І З ТЕХНІЧНОЇ СТОРОНИ,- ДЛЯ НАСОСІВ "ПІДМАЩЕНА" ПЛИНОМ ВОДА, ЯК АСКОРБІНКА ПРИ АНГІНІ... ЦЕ ХІБА ЩО ДЛЯ СПИСАННЯ ГРОШЕЙ,- БУЦІМ НА "РЕМОНТ",- ХТОСЬ ЗАМУТИВ...

    Анонім reply Анонім

    дивні ви якісь всі..чітко ж написано

    "тепер доведеться зупинити роботу фонтану і випустити воду. "
  • Piter Savka

    Шо ви хочете ? Діти собі влаштувати пінне паті.
  • тойво

    всі фонтани в місті обгородити сіткою.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up