Причал нарешті прибрали, але смітників на ньому досі немає

Причал нарешті прибрали, але смітників на ньому досі немає

Тиждень тому журналістам "20 хвилин" обіцяли, що сміття на причалі приберуть і встановлять смітники. Сміття прибрали, причал чистий. Але смітників не видно. 

Тернополяни неодноразово скаржились на гори сміття, непотребу, паперу, обгорток від чіпсів, кульки, пластикові та скляні пляшки біля причалу, що поблизу Дальнього пляжу.
Після того, як журналістів більше тижня відправляли з однієї структури до іншої, все таки вдалось знайти того, хто повинен відповідати за порядком на причалі. У міській раді повідомили, що територія причалу катерів перебуває на утриманні КП "Об`єднання парків, культури та відпочинку". Проте керівник комунального підприємства Олег Протасевич запевнив, що причалами у місті опікується інше комунальне підприємство – КП «Тернопільелектротранс». А там повідомили, що сміття поза межами причалу вже у межах парку «Загребелля», який належить комунальному підприємству «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя». Розібратись у цій проблемі пообіцяли у міській раді. 

- Доручення встановити смітники і прибрати територію комунальне підприємство вже отримало, - повідомила тоді керівник прес-служби міськради Катерина Калуш. - Зобов’язали все виконати до наступного тижня.
Пройшов тиждень і на причалі справді усе прибрали, сміття немає. Але і смітників теж. 

- Нарешті тут прибрали, а то ще трошки і в цих кучугурах сміття можна було б тонути, - каже тернополянка Наталія. - Головне, щоб люди знову "не нагадили". І може смітники все таки встановлять. 

Відео дня



 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up