Гра Pokemon GO добралась і до Тернополя. "20 хвилин" перевірили, де ховаються покемони

Гра Pokemon GO добралась і до Тернополя. "20 хвилин" перевірили, де ховаються покемони

Гру Pokemon GO, яка стала мегапопулярною у всьому світі, тільки випробовують в Україні. "20 хвилин" вирішили перевірити, де ховаються покемони у Тернополі.

Гра для смартфонів Pokémon Go, офіційний реліз якої відбувся 6 липня, стрімко набирає популярність у світі. Незважаючи на те, що спочатку вона була доступна тільки в США, Новій Зеландії та Австралії, користувачі проводили в ній більше часу, ніж в Instagram і WhatsApp, а в США Pokémon Go обійшла за популярністю Twitter.

В Україні офіційний реліз гри запланований найближчим часом.

Гра - безкоштовна, проте для неї необхідний постійний доступ до Інтернету. Вона визначає ваше місце розташування, тому гравцю відображається мапа його міста.

Відео дня

На екрані смартфону відображаються відомі в місті локації, де можна отримати бонуси, місця для тренувань (доступні лише з 5 рівня), а також приблизне місцезнаходження покемонів - їх можна назбирати декілька сотень. Pokémon Go вирізняє новий підхід до смартфон-ігор - чим більше ходиш, тим більше шансів на успіх.

Previous Next

У Тернополі найбільше покемонів вдалось впіймати в центрі: біля Архикатедри, ЦУМу, фонтанів, військової частини, на вул Шпитальній тощо. В редакції "20 хвилин" також спіймали покемона.

Думки щодо цієї гри - неоднозначні. Багато хто вважає цю гру небезпечною, оскільки гравці часто "випадають" з реальності - йдуть, дивлячись в телефон, незважаючи ні на дорогу, ні на перехожих. Але популярність гри говорить сама за себе.

- Враховуючи те, що що в Україні офіційного виходу ще не було - дуже великі кількість недопрацювань та і час від часу сервери не працюють, - каже тернополянин Ігор Білик. - Проте, сама гра допомагає вийти на вулицю. Друг, коли загрузив її, здивувався і сказав: "О, а тут ходити треба". Я ні в що не врізався, машина не збивала - це швидше поодинокі випадки.

Тернополяни можуть встановити Pokеmon Go до української прем'єри, але з цим можуть виникнути складнощі.

    iOS

    Власникам техніки від Apple встановити Pokémon Go досить просто. Для цього треба лише змінити країну прив'язки Apple ID на ту, в якій гра вже запущена офіційно.
    
    Для цього необхідно виконати такі дії:
    
    1. Розлогінитися зі свого акаунта Apple ID в App Store.
    
    2. Змінити в "Параметрах" "Мову і регіон" на вже підтримувані.
    
    3. Почати спробу скачування будь-якої програми в App Store, після чого буде запропоновано завести Apple ID.
    
    4. Зареєструвати Apple ID на іншу електронну пошту, вказати місцем проживання підтримувану країну, а також вказати адресу та поштовий індекс. Адресу можна вигадати, але ось індекс доведеться знайти справжній. Також не слід вводити банківські реквізити.
    
    5. Після цього Pokémon Go доступний для скачування і гри. У разі повернення на основний Apple ID продовжити користуватися додатком можна, але доповнення та покупки стануть недоступними.

Android
    
    Користувачам пристроїв з ОС Android випаде трохи складніше. Завантажити гру доведеться на сторонніх перевірених ресурсах як APK-файл.
    
    Для його установки на смартфон або планшет необхідно виконати такі дії:
    
    1. Дозволити установку файлів не з Google Play у налаштуваннях "Блокування екрана і безпека".
    
    2. Завантажити інсталяційний файл гри.
    
    3. Інсталювати Pokémon Go з інсталяційного файла.
    
    Важливо зазначити, що гра доступна лише користувачам Android версії 4.4 і вище, а також вона не запуститься на телефонах з процесорами компанії Intel.

Наразі невідомо, як буде відбуватися перехід з неофіційної версії гри на офіційну, і чи збережуться при цьому результати. Тому для багатьох гравців більш доцільним буде дочекатися офіційного релізу гри в Україні, що дозволить завантажувати її з офіційних магазинів додатків і користуватися оновленнями.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (30)
  • Діонісій

    погугліть, самі все зрозумієте!
  • Юсі

    ахха напрям коментів показує, шо "хорошіє сапоги, надо брать". ну якщо хтось сумнівався))

    Анонім reply Юсі

  • David Starr

    Популярність гри показує реальну кількість не надто розумної "сірої" маси, навіть у тих же штатах. А грошовий еквівалент тільки означає, що комусь дуже вигідно шерсть(бабло) із баранів. Гра реально небезпечна, тому усі образливі назви дуже до речі.
  • Анонім

    20 хв. Це не ви спіймали покемона, це вас, як лохів, вже спіймали і розвели. "Продолжайте движение!")))

    Анонім reply Анонім

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 млн грн 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up