Партнер рубрики Політика

Партії на Тернопільщині вже готуються до виборів

Партії на Тернопільщині вже готуються до виборів
Тернопіль, вибори 2015
Нові регіональні організації та зміни у керівництві вже діючих активно реєструють на Тернопільщині. Таким чином політичні сили готуються до місцевих виборів, що пройдуть 25 жовтня.

Отож, головне територіальне управління юстиції зареєструвало обласну парторганізацію партії “Простих людей” – на вул. Козацькій, 8 у Білій. Керуватиме нею Олександр Безкоровайний, про якого даних в Інтернеті – катма. На всеукраїнському рівні цю політсилу очолює нардеп від Блоку Порошенка Сергій Каплін.

Також у Тернопільській області з'явився місцевий осередок партії “Гідність”, яку очолив Дмитро Гайдуцький, відомий за участю в місцевому автомайдані. Осередок партії зареєстрований на вул. Володимира Великого, 4/96. На всеукраїнському рівні цю силу очолює київський адвокат Анатолій Башловка, який у 2014 р. на виборах до Верховної Ради був лідером виборчого списку партії “Громадський рух”.

Ще одна партія, обласний осередок якої тепер є на Тернопільщині, – “Поруч”. Її очолив Борис Цьомик. За даними довідкових служб, Борис Цьомик — керівник підприємтсва “Ексклюзив-трейд”, що зареєстроване на вул. Коновальця, 4/24. Осередок партії “Поруч” теж зареєстрований на вул. Коновальця, 4/24. На всеукраїнському рівні “Поруч” очолює Микола Гоцький, котрий уже встиг побути депутатом Київради від Блоку Литвина.

Відео дня

Зареєстрували в управлінні юстиції і регіональний осередок партії “Право народу”. Його очолила Лілія Секета, інформацію про яку в Інтернеті ми не знайшли. Адреса – вул. Наливайка, 1А/78. Що цікаво, сайт Державної реєстраційної служби України не містить інформації про цю політсилу, а її сайт не подає даних про те, хто її очолює.

Щодо змін, то їх перед виборами управління юстиції зареєструвало також у декількох обласних осередках партій. Так, в. о. голови обласного осередку Радикальної партії Олега Ляшка став Микола Подопригора – член виконкому цієї партії. А Соціально-Христянська партія в області отримала керівника Сергія Дисевича, про попередню діяльність якого небагато даних у всесвітній мережі, і змінила адресу на вул. Сагайдачного, 1, кабінет 7. На всеукраїнському рівні цю політсилу очолює Костянтин Соколов.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Також зразу подумала чого про Народний контроль не написали.Вони зараз на кожному кроці піарятся!ЦІкаво хто Добродомову такі гроші дає!А то так само як Самопоміч..спочатку такі хороші правильні, а коли задуматись скільки грошей потратили на піаркампанію то очі на лоба лізуть!Відрау втарчається довіра до такої партії..адже як можна наче й бути на рівні простими людьми в яких пенсія 1000гр,а самі спокійненько мільйони на рекламу витрачать!
  • Анонім

    Голосуй - не голосуй ....     .... )))
  • Анонім

    А чого не згадали Народний контроль - так піаряться отанній місяць, шо нема ради! Такі чесні журналісти, безкорисливі помічнички... До ради дуже захотілося?!!!

    Мороз Володимир reply Анонім

    Тому, що стаття не про піар партій на основі повідомлень анонімних дописувачів, а про нові осередки та зміни у керівництві діючих. В управлінні статистики про ці факти у "Народному контролі" чи десь інде в аналізований період не повідомляли.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up