На виставці можна побачити котів вагою до 12 кілограмів

На виставці можна побачити котів вагою до 12 кілограмів
Домашніх улюбленців різних порід представили на виставці котів у Тернополі 31 жовтня. Тваринок можна було погладити, сфотографувати та придбати. Також котики брали участь у різноманітних конкурсах.

 Дещо налякані незвичною атмосферою коти спали. Проте це не заважало глядачам милуватись цими тваринками. Особливо раділи діти.  До слова, дуже часто можна помітити, що коти чимось схожі зі своїми господарями. 

Previous Next


Так публіка збиралась біля грайливих кошенят-шотландців, яких привезла на виставку Інна Березанська зі Львова. 
- Шотландці – чудова порода, вони активні  і дружні, лагідні, завжди залишаються дітьми, - каже вона. - Шотландська кішка від інших відрізняється саме тим, що у неї зберігається дитячий вираз обличчя все життя. Це справжні домашні улюбленці.
 Одна така кішка коштує 3-5 тис грн, додає жінка.

Тернополянка Маргарита Більчук принесла на виставку котів-абісинів. Це елітна та дорога порода. Ціна таких котів – 500-1000 доларів, розповідає жінка. 
- Абісинська кішка – це порода, яка виведена від дикої африканської кішки, - каже вона. - Абісинія, від якої походить назва цієї породи – це стародавня назва Ефіопії. Вважається, що звідти пішли предки цих котів і від схрещення їх з домашньою кішкою виникла ця порода. Але ці кішки при такому дещо дикому, наближеному до природи вигляді зберегли домашній характер, вони дружні, дуже комунікабельні, орієнтовані на людину. Їх часто називають кіт і пес два в одному. 

Також увагу на виставці привертали представники найбільшої породи котів – мейн-кунів. Таких, приміром, представила Світлана Матейчук із Чернівців. Ціна таких котів – 300-500 доларів. 

- Вони дуже добрі, характером схожі на собаку, граються, не хочуть злазити з рук, - каже співрозмовниця. – Така кішка важить від 4 до 8 кг, кіт - до 12кг. Відповідно і їдять вони багато. 

До речі, ви ще можете встигнути побачити виставку котів. Триватиме вона ще один день -  1 листопада у концерт-холі ТРУ "Подоляни. Вхід на виставку для дітей – 15 грн, для дорослих – 20 грн. Для діток віком до 6 років – безкоштовно

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Piter Savka

    от мені б такого з тигровим окрасом - здається Бенгальський. Коштує 10 штук. зелені.

    Света Матейчук reply Piter Savka

    на первом фото наша кошка со мной,порода мейн кун,есть котята)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up