У Тернополі на виставці визначатимуть найбілішого і найрудішого кота

У Тернополі на виставці визначатимуть найбілішого і найрудішого кота
Близько сотні котів можна буде побачити на Міжнародній виставці котів у Тернополі. Відбудеться виставка 31 жовтня - 1 листопада у концерт-холі ТРЦ "Подоляни". Показати своїх пухнастих улюбленців приїдуть гості з Харкова, Одеси, Вінниці, Чернівців, Москви, Санкт-Петербурга та інших міст.

- На виставці можна буде побачити найбільших у світі котів - мейн-кунів, а також пухнастих персидських котиків, сфінксів, шотландців. Будуть і нові породи – меконги, тайські, - розповідає, голова тернопільського клубу любителів котів "Адель" Ольга Кушнір.

І котів, і їх любителів чекають цікаві конкурси, продовжує співрозмовниця. Під час конкурсів шукатимуть найдовший котячий хвіст, визначатимуть найважчого кота, найпухнастішого, найбілішого та найрудішого. А під час конкурсу "Дивлюсь на тебе, як у дзеркало" шукатимемо схожість кота з його господарем. 

Реєстрація на виставку котів триває до 30 листопада. Участь у виставці можуть брати і породисті кішки, і звичайні домашні. 

Довідка
Умови реєстрації на участь у виставці котів можна дізнатися на сайті клубу "Адель" - http://adel-club.jimdo.com, або за номером телефону: 0-97-034-62-61. Вхід на виставку для дітей – 15 грн, для дорослих – 20 грн. Для діток віком до 6 років – безкоштовно. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Duncan MacLeod

    Дата кінця реєстрації невірна
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up