У Тернополі вже можна отримати нові права за 108 грн

У Тернополі вже можна отримати нові права за 108 грн
Вартість водійських прав та свідоцтв про реєстрацію транспорту знижено вдвічі. До цього вони коштували 198 грн 50 коп

З травня п.р.знижено вартість бланкової продукції, а саме посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію автомобілів.

Вартість даної продукції знижена завдяки тому, що друкуванням бланків займатиметься Державне підприємство поліграфкомбінат «Україна».

- У новій бланковій продукції є суттєва перевага - коштувати нові документи будуть майже вдвічі дешевше, - запевнив заступник начальника УДАІ УМВС в області міліції Олег Лень. - До цього ціна і посвідчення водія, і свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу становила 198 гривень 50 коп., а тепер становить - 108 грн.

Відео дня

 Першу партію бланків нового зразка центри надання послуг ДАІ області вже отримали. Станом на 29.05.2014 року вже видано 316 шт., залишок становить1754 шт.

Відповідно до порядку державної реєстрації та обліку транспортних засобів у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу буде зазначатися дата первинної реєстрації транспортного засобу на території України та дата реєстрації даного транспорту новим власником.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Якщо порівняти цих 100 з хабарем за екзамен + навчання то це є просто смішні копійки які нінащо не впливають
  • Anonymous

    Не смішіть людей ))))Тих паро копійок нічого не варте, навчання спустіть на 50 % от тоді і можете щось розказувати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up