Біля “шостого магазину” маршрутка зіткнулася з БМВ

Біля “шостого магазину” маршрутка зіткнулася з БМВ
Аварія в районі “шостого магазину” трапилася трапилася у вівторок, 28 жовтня, близько 16.00.

Зіткнулися автобус, який курсує за третім маршрутом, і автомобіль БМВ перед в'їздом під залізничний міст.
Водії не поділилися між собою смугу для руху.
На момент аварії у маршрутному автобусі було більше десятка пасажирів. Ні з пасажирів, ні з водіїв, внаслідок ДТП, ніхто не постраждав.
Ушкоджень зазнав автомобіль БМВ, який боком зачепив автобуса. На маршрутці слідів зіткнення майже непомітно.

Previous Next

Відео дня

Працівників ДАІ водії не викликали на місце аварії. Від коментарів учасники аварії утрималися.
- Ми уже все вирішили, - повідомив один з друзів водія БМВ.
Після чого водії роз'їхалися з місця аварії. За час, коли вони “вирішували” утворилися два затори, оскільки із двох смуг вільною залишалася тільки одна. Один затор був на вулиці Крушельницької у напрямку до моста, другий – на вулиці Б. Хмельницького у напрямку від залізничного вокзалу до моста. Зокрема, зупинилися усі тролейбуси на вул. Б. Хмельницького, оскільки вони не могли об'їхати учасників аварії.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Васильківський

    А чого у пана Білецького не взяли інтерв"ю?

    Петро reply Васильківський

    А шо він міг сказати?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 08:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up