На Бандери лоб в лоб зіткнулися дві іномарки

На Бандери лоб в лоб зіткнулися дві іномарки
Чорна "Ауді" та червоний "Фольксваґен" зіткнулися у кількох метрах від пішохідного переходу на проспекті С. Бандери. Аварія трапилась поруч зупинки "Обласна лікарня" 13 березня, близько 23.15.

На місце події моментально прибули медики, які виявилися поруч. Згодом приїхала ще одна карета швидкої.
Зі слів очевидців, у салоні "Ауді" перебували водій та двоє пасажирів.
- Після зіткнення водій "Ауді" вибіг з машини та втік, - каже одна з очевидців ДТП.
{photo_gallery id=3811|}
"Передок" обох автівок повністю зім'ятий. Побиті лобові вікна. Пасажира "Ауді", який сидів поруч водія, госпіталізували медики у неврологію.
Натомість з водієм "Фольксваґена" усе гаразд.
- Я в машині був сам, - каже чоловік. Ім'я та прізвище назвати відмовився. - Як все трапилось? На мене із зустрічної смуги виїхало "Ауді". Наслідки бачите самі.
На місці аварії перебували екіпаж патрульно-постової служби, інспектори ДАІ та самооборонівці.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    люди, всі зараз знервовані через тую войну...перепсіхували-не сідайте за кермо,кращке викличте таксі,бо то неможливо зарз їздити, вчора поки зі злуки до центру доїхала,то чуть в 4 аварії не попала, всі так нервово їздять...побережіть і себе і інших
  • Anonymous

    побиті
  • Anonymous

    автівок
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up