У ДТП біля автовокзалу постраждав мотоцикліст, еко-таксі та "Жигуль"

У ДТП біля автовокзалу постраждав мотоцикліст, еко-таксі та "Жигуль"
ДТП трапилась біля продуктового магазину "Щедрик", що на зупинці на вул. Живова неподалік гуртожитків медичного університету, близько 17.00 у середу, 7 жовтня.

Мотоцикліст намагався оминути "Жигуля", а потім його збило таксі, кажуть очевидці. Постраждалого забрала "швидка".

Більше години часу на вул. Живова через ДТП утворювались невеликі затори. Біля зупинки на дорозі лежав розбитий мотоцикл Yamaha, багато уламків, еко-таксі Chevrolet Aveo з пошкодженим заднім бампером, а за декілька метрів стояв "Жигуль".

Previous Next

Відео дня

- Мотоцикліст їхав по вулиці Живова. З повороту біля зупинки виїжджав "Жигуль", який перекривав йому напрям руху. Мотоцикліст аварійним гальмуванням поклав мотоцикл на сторону і його зачепив таксист, який здавав назад, - розповідають друзі постраждалого водія Yamahu.

"Жигуль" створив мотоциклісту аварійну ситуацію і водій впав з мотоцикла, повідомляють у ДАІ, після цього зіткнувся з Chevrolet Aveo.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Добродій

    Да там мотоцикліст їздити не вміє. Таксі Жигулі зупинилось, а мотоцикліст мав купа часу і місця, щоб адекватно відреагувати. А воно взяло впало разом з мотоциклом і побило людині машину. Ще й добре, що так, а то через самого міг хтось переїхати. Стіко біди від одного хруща. Там 100% вина самого мотоцикліста. Жигулі почали рух, потім одразу зупинилось, мотоцикліст був ще далеко від авто, місця для проїзду хватало. По ходу якби не Жигуль, то він би в Авео влетів. Тоді Авео точно через хруща було б винувате. В населеному пунткі треба їхати не як на трасі, чуваки. Ви тут не одні. І пофіг в кого перевага. Машин багато дороги вузькі. Їздити треба обережно і ввічливо, а не як мудаки, королі доріг, йопта!
  • Анонім

    Пид-сы на мотоциклах ганяю вот и результат
  • Анонім

    Мотоциклісти і веселопедисти всі довбо*оби !!! Я як водій їх просто не переварюю, ці свині не те щоб ПДР дотримувались, хочаб ввічливість була, та де там. Коли бачу, як чергового діб*ла з дороги прибрало - радію.

  • Анонім

    Ви спочатку подивіться відео а потім пишіть ,шановна редакція.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up