Високопосадовця Ігоря Луцика, який скоїв резонансну аварію на Злуки, вже відпустили

Високопосадовця Ігоря Луцика, який скоїв резонансну аварію на Злуки, вже відпустили
Машину забрали на арештмайданчик, а високопосадовця Ігоря Луцика, який був нетверезим за кермом і скоїв аварію на просп. Злуки, відпустили. Наразі триває слідство щодо усіх обставин ДТП. Про це повідомили у секторі зв’язків із громадськістю обласної міліції. Сам Ігор Луцик ситуацію наразі не коментує.

Нагадаємо, аварія сталася 13 жовтня близько 21.00 на проспекті Злуки. На пішохідному переході зіткнулось Renault Trafic і ВАЗ-2106. За попередньою версією водій Renault Trafic виїхав на зустрічну смугу і лоб в лоб зіткнувся з авто ВАЗ. Водій Renault Trafic – високопосадовець ОДА - в.о. начальника тернопільського Держгеокадастру Ігор Луцик. Це підтвердив одразу на місці аварії начальник обласної міліції Олександр Богомол. Причому пан Луцик тоді стверджував, що за кермом сидів не він. Від чоловіка було чути алкоголем, відтак люди, які зібралися на місці аварії, хотіли вчинити над ним самосуд.

Правоохоронці забрали пана Луцика до лікарні для освідчення та перевірки вмісту алкоголю у крові. Проте від проходження судмедекспертизи він відмовився, повідомив зранку 14 жовтня начальник сектору зв’язків із громадськістю обласної міліції Сергій Крета. 
- Проте є свідки, які бачили, що він був у стані алкогольного сп’яніння, - каже він. 

Правоохоронці порушили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України – «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження». Проте справу ще можуть перекваліфікувати, все залежить від ступеня важкості травм потерпілого.

 - Важливо зараз, якого ступеня важкості експерти кваліфікують травми чоловіка, потерпілого у аварії, - каже Сергій Крета. - Якщо середньої – за це передбачена кримінальна відповідальність, якщо легкої – адміністративна – у водія заберуть права та оштрафують за керування автомобілем у нетверезому стані.

До слова, в аварії травми отримав 47-річний водій «ВАЗ-2106». Цей чоловік тернополянин, мешканець «Нового світу». За попередніми даними, із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоєм грудної клітки він потрапив до обласної університетської лікарні. Життю чоловіка нічого не загрожує.

 Журналіст 20minut.ua зв'язалася з паном Луциком по мобільному в 11.16. Проте коментар  з приводу вчорашнього ДТП він пообіцяв надати через годину. Через годину Ігор Луцик зв'язався із журналістом і сказав, що готовий надати коментар при зустрічі. Проте на зустріч так і не з'явився, зателефонував і сказав, що зараз говорити не готовий... Пообіцяв поспілкуватися з приводу аварії згодом... Мовляв: "Я вам зателефоную..."

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    а що, через те що посадовець мали тримати за гратами, а не відпускати, як будь якого рядового водія в такій ситуації?

    igor golovko reply Анонім

    На жаль ( саме на жаль) наше законодавство не передбачає посадження до " цюпи" попереднього затримання порушника ПДР. І це незалежно від стану спяніння і займаємої посади.
  • Анонім

    Ну, якщо Камінського відпустили ( враховуючи сам процес затримання+ стаття по якій він йшов) то що вже говорити про якусь "пєшку"  Луцика. За 2  дні скажуть, що саме той на ВАЗі  порушив правила. Нажаль Продажна система прогнивша і іі не змінити. ПОКИ ЩО....
  • Добродій

    Скоро в Тернополі буде нова поліція, от тоді всім п'яним мажорам буде торба!!!

    Анонім reply Добродій

    Ага, якщо та нова поліція не буде складатися в більшості з "старих" мусорів.

    Івасик Телесик reply Добродій

    На жаль, нова поліція лиш доправить до відділку, де порушниками займатиметься все та ж корумпована стара мусарня, потім прокуратура, потім суд, коротше щоб відмазатись є ще купа стадій!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up