На "Східному" збили двох пішоходів

На "Східному" збили двох пішоходів
Одразу дві аварії скоїли в Тернополі за минулу добу, 4 березня. Ще одне ДТП було у Лановецькому районі.

 - Перша ДТП трапилася близько 10 год ранку в Лановецькому районі, - розповідає інспектор сектору профілактичної роботи обласної ДАІ Микола Ігнатченко. - Водій авто Volkswagen LT35, здійснюючи маневрений розворот, перетнув суцільну смугу, не надавши переваги авто ВАЗ 2107, який рухався по зустрічній. Внаслідок зіткнення постраждав водій ВАЗу, чоловік 1962 року народження, та його 43-річний пасажир. В обох - струс головного мозку, вони госпіталізовані в Лановецьку лікарню.

Ще дві аварії трапилися вже в Тернополі. Обидва - в районі масиву "Східного".

 - Близько 13 год на вулиці Лесі Українки жінка, 1968 року народження, переходила дорогу за межами пішохідного переходу, - каже пан Ігнатченко. - На неї скоїв наїзд Daewoo Lanos, за кермом якого був 39-річний тернополянин. В результаті скоєного наїзду у жінки закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку.

Відео дня

Також у місті була ДТП близько 22 год.

 - До нас надійшло повідомлення, що на проспект Степана Бандери, в районі Збаразького кільця, було скоєно наїзд на пішохода, - розповідає пан Ігнатченко. - 38-річний чоловік отримав забій правого стегна. За його словами, на нього скоїв наїзд ВАЗ 21144, за кермом якого був чоловік 1989 року народження. Постраждалого не госпіталізовували.

Зараз за скоєними ДТП проводять перевірки, щоб встановити всі умови аварій.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    А потім таксисти ще і побили того на кого наїхали, за чим працівники ДАЇ просто спостерігали
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up