На "Дружбі" п’яні підлітки побили тернополянина, а у відділку ще й поліцейському дали ногою в обличчя

На "Дружбі" п’яні підлітки побили тернополянина, а у відділку ще й поліцейському дали ногою в обличчя
Двоє підлітків вкрали гаманець та побили 29-річного чоловіка у Тернополі неподалік бару "День і ніч", що на вулиці Карпенка, у середу, 3 лютого, близько 15.30. Його з травмами забрала швидка.

За свідченнями очевидців, хлопців було троє. Поки двоє тернополян лупцювали чоловіка, один стояв "на шухері". Саме йому вдалось втекти.

- Затримані вже давно відомі працівникам поліції, - повідомив начальник сектору зв'язків з громадськістю обласної поліції Сергій Крета. - Незважаючи на те, один неповнолітній, а інший щойно переступив поріг повноліття – постійні «герої» кримінальних подій. Незважаючи на зовсім юний вік, були неодноразово судимі за крадіжки та хуліганство.

Того дня один зі зловмисників святкував свій день народження, тому в обідню пору разом з товаришем уже були напідпитку.

Чим не вгодив зловмисникам випадковий перехожий – невідомо, проте свідки розповідають, що молодики самі спровокували конфлікт з потерпілим. Ударом в обличчя звалили жертву з ніг, один став лупцювати, а інший, вихопивши з кишені потерпілого гаманець та телефон, кинувся тікати. Небайдужі тернополяни, що стали очевидцями конфлікту, повідомили про це правоохоронців і не дали грабіжникові втекти з місця злочину.

Відео дня

У 29-річного потерпілого лікарі діагностували струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму та перелом нижньої щелепи.

Зловмисників доправили до відділу поліції. Але й там один з них, чинячи опір правоохоронцям, ногою вдарив в обличчя одного з поліцейських, спричинивши останньому тілесні ушкодження.

Кримінальні провадження розпочаті за чотирма статтями Кримінального кодексу: 122 (ч.1) – умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, 186(ч.2) – грабіж, поєднаний з насильством, 342 – опір працівникові правоохоронного органу, 345- погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Одного з нападників затримано згідно статті 208 КПК. Проводиться досудове розслідування.

 



Наразі потерпілий знаходиться в лікарні, проте його стан не важкий. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анонім

    За ними давно тюрма плаче...Не один випадок був.., свідки говорять міліції :" Бачили що це Арсен зробив...". А міліція на те: "Ми його за руку не зловили...
  • Анонім

    Був свідком даного випадку... Їх було взагалі то 3, але чомусь забрали тільки 2. Крім того молоді люди проживають на масиві "Дружба" не подалік від місця де стався конфлікт! ВИ би просто їх бачили,.. це не врівноваженні молоді люди 18 років, в нетверезому вигляді та щей склалось враження що і на курені.! Коли побили молодого чоловіка, після чого він лежав на асфальті мертвим грузом, то вонивирішили його пограбувати!" забрали телефон, гаманець і навіть колу вже почату молодою людиною! Коли пересічні люди затримали їх і визвали поліцію, то вони затримались і почали далі копати нівчому не винне не притомне тіло!" ну а далі вже прибула наша поліція...
  • Левицкая Лилия

    закрити на довго...бо через таких страшно вулицями ходити. Зло має бути покаране, і виправдання, що ніби то був під шафе не підходить!!!
  • Анонім

    відрізати яйці і випустити
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up