На Острозького викликали вибухотехніків через підозрілу сумку

На Острозького викликали вибухотехніків через підозрілу сумку
Правоохоронці та рятувальники проводили обстеження біля Церкви Успіння Пресвятої Богородиці на вул. Острозького близько 12.00. Про це 20minut.ua повідомили читачі. Як виявилося, до міліції надійшло повідомлення про підозрілий предмет.

- Хтось викинув у смітник чорну жіночу сумочку, яка викликала підозру, - розповідає начальник відділу зв'язків із громадськістю обласної міліції Сергій Крета. - Люди повідомили про це на "102". На місце виїхала слідчо-оперативна група, вибухотехніки обстежили сумку, вони виявилась порожньою. 

А загалом правоохоронці нагадують: якщо ви бачите підозрілі предмети, повідомляйте про це за номером "102". В контексті неспокійних  подій в країні дуже важливо, щоб люди звертали увагу на подібне.  

- І до речі, повідомлень про підозрілі предмети останнім часом побільшало, - каже Сергій Крета. – Люди повідомляють про пакети незрозумілого походження, коробки. Раніше такого практично не було. На щастя, у всіх випадках підозра на вибухівку не підтверджувалась. Приміром, нещодавно інцидент трапився у Монастириськах. На сходах банку хтось залишив невеличку валізу. Її не змогли відкрити, тому було прийняте рішення її підірвати. Як виявилося, це був розкладний столик для гри в покер, жодної вибухівки там не було. Хто її там залишив невідомо. Можливо, цю валізу просто забули, а може таким чином хотіли полякати… 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up