На Тернопільщині працівника військкомату затримали із хабарем у розмірі 1600 доларів

На Тернопільщині працівника військкомату затримали із хабарем у розмірі 1600 доларів
Працівник військомату підбурював надати військовому комісару 1600 доларів США хабара, повідомили у прес-службі прокуратури у Тернопільській області.

Прокуратура Тернопільської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно працівника одного з районних військових комісаріатів у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 27, ч. 3 ст. 369 КК України (підбурювання особи до надання неправомірної вигоди службовій особі).

Встановлено, що працівник військового комісаріату підбурював військовозобов’язаного надати через нього військовому комісару неправомірну вигоду в сумі 1600 доларів США за сприяння в уникненні від призову за мобілізацією у Збройні сили України.
 
29 травня 2015 року працівник військомату під час розмови із заявником одержав кошти в сумі 1600 доларів США для подальшої передачі військовому комісару.
Проте, його протиправну діяльність викрили працівники прокуратури області спільно зі співробітниками міліції.

На даний час виконуються слідчі дії з метою повного всебічного та об’єктивного дослідження всіх обставин кримінального провадження. Триває розслідування.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    Добрий день,але хіба він може бути добрим?! Коли вчора на сході загинуло стільки наших героїв. Напевно не так страшно помирати,як жити без людини яка гине?Як страшно усвідомити ту втрату сина,брата,батька! Скільки випускниць цьго року не станцювали вальс на випускному вечори з батьком,а скільки першачків не переступлять поріг школи,за руку яких триматиме не тато....Я впевнений немає жодноі матері якаб хотіла,щоб їі дитя було там...,далеко від дому,голодний,холодний в сирому окопі... Останім часом на всіх телеканалах розповідається про те як зупинняється корупція в Україні,невірю!!!неправда!!! Затримуються політики хабарники,лікарі взяточніки,а,що робиться в самих воєнкоматах? Де зараз сини тих жінок які там працюють??? Нехочу нікого особисто образити ,но нещодавно став свідком однієї розмови не зовсім тверезого юнака,який хизувався перед компанією,що служив в ВДВ,добре володіє зброєю і має непогану фізичну підготовку. Але коли його запитали чи неприносили йому повістку,на що той гордо з сміхом відповів:-ви що у мене мама працює в воєнкоматі, моя особиста справа на такому дні,що сам чорт ії незнайде. Хочу звернутись особисто до мами: Я добре розумію Вас у мене теж син,і він зараз там...там де страшно,стріляють і гінуть повірте,що переживаю за свою дитину не менш за Вас. Але чи можна ціною чужих дітей рятувати свою? Чи можна відкупити душу? Напевно ні,тільки тіло. Скільки особових справ,ще будуть зверху??? Справи Вашого сина?А хто заступиться за простих людей,водїів тролейбусів,таксистів,столярів...Невже Ви думаєте,що у них нема матерів?Є і матері і діти і батько. Можливо я б цьго і не писав коли б не чув про,що цей юнак говарив і скільки разів вигукував :я Ведевешник та я,та я можу!!!! Хочу тебе розчарувати нічого ти неможеш,ти трус,слюньтяй і мамин синок,який завжди буде під спідницею у мами... В кінці вечора я випитав як звати молодика! Так от Денис...стид і позор таким Видивешникам! Нехай Бог боронить щоб такі герої захищали нашу матінку Україну!!! Слава Україні.Героям слава.
  • Анонім

    Як завжди!!Все всім підсунули і всіх підставили... Я би не садив тих людей,не робив би навіть суду ніякого над ними. А просто першим автобусом відразу на передову де найбільше гатять сепари.Рахую такий вирок був би найсправедливішим..
  • Анонім

    Та то всі не так зрозуміли .По перше то він нічого не брав то йому підсунули .По друге міліція провела обшук без попередження без запрошення .По третє він дуже хвора людина а ті нелюди так на нього наїхали .По четверте його вже відпустили під заставу .По пяте суд вже прийняв рішення що то він не винуватий тому ГЕНЕРАЛА йому присвоїти .Дальше то вияснилося що то він давав взятку тому пацанові щоб той пішов в АТО томуто той пацан і має сидіти в тюрмі !!!

    Анонім reply Анонім

    Да да, саме так все і було! Сам бачив! Все навіть сюжет по зомбоящику крутять!
  • Анонім

    козова    тут усі  в рвк такі доблесні....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up