Чоловік без маски і з пістолетом пограбував магазин на "Алясці»


Чоловік без маски і з пістолетом пограбував магазин на "Алясці»
Чоловіка з пістолетом, який виніс близько 500 грн з крамниці на «Сонячному», поки шукають. А іншого зловмисника, який напав на Гусятинщині на людину і відібрав понад 200 тис. грн., от-от затримають.

За останні два дні в області сталось два розбійних напади. Їх поки що не розкрили.

Правоохоронці кажуть, вже встановили, хто здійснив напад на Гусятинщині. А пограбування крамниці на «Алясці» називають надто нахабним.

  • На «Алясці» зайшов в крамницю і, погрожуючи пістолетом, заволодів готівкою, - розповів про обставини злочину т.в.о. начальника обласної міліції Олександр Богомол. – Нападник був без рукавиць, без маски… Дуже нахабний випадок.

У міліції кажуть, нападник залишив чимало слідів, тому найближчим часом сподіваються його впіймати. На жаль, камер спостереження, відео з яких допомогло б швидше розкрити злочин, поблизу не було. Як нам стало відомо, з крамниці на «Сонячному» чоловік виніс близько 500 грн.

Відео дня

На Гусятинщині на чоловіка напали, вдарили важким предметом по голові і пограбували. У жертви забрали 20 тис. грн. і 600 доларів США.

  • Правоохоронці вже вийшли на слід підозрюваних осіб і найближчим часом будуть проведені оперативні заходи з їхнього затримання, - повідомив начальник сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Сергій Крета.

Довідка

За 2 місяці ц.р. в області сталось 2 розбійних напади, вони поки що не розкриті. За аналогічний період минулого року їх було 3, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Все тільки починається, після підвищення цін на світло ,продукти, газ, люди почнуть шукати гроші ,так як чесною працею їх не заробиш , от тоді почнуться грабежі, вбивства за 100 гривнів. ..повибирали підарасів
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up