Підозрюваного у вбивстві вагітної дівчини затримали

Підозрюваного у вбивстві вагітної дівчини затримали
Чоловіка затримали у той самий день, коли виявили тіло Наталі, хоча він втік і переховувався в одному з сіл Тернопільщини. Він ще й під час затриманя зламав ніс міліціонеру. 1 березня суд обрав йому міру запобіжного заходу - тримання під вартою

Доказів причетності коханого до вбивства 23-річної вагітної, яке трапилось 28 лютого на «Сонячному», більш ніж достатньо, запевнили у міліції.

Нагадаємо, близько 10 ранку 28 лютого на лінію 102 надійшло повідомлення від лікаря «швидкої», що по місцю проживання, на вул. Курбаса, 1 у Тернополі, виявили труп громадянки 1992 р.н.

Медиків викликала подруга загиблої Наталії, яка вранці повернулась додому і виявила мертве тіло вагітної жінки.

Відео дня

Як нам стало відомо, загибла - уродженка Лановецького району, а проживала в Тернополі на вул. Курбаса, 1 – винаймала квартиру.

  • На місце події виїхала слідчо-оперативна група, - повідомив начальник сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Сергій Крета. – Тіло оглянув експерт і виявив на тілі сліди механічної асфіксії, тобто, удушення.

Як згодом з’ясувалось – дівчину задушили руками. Інформація про дріт, яким ніби задушили потерпілу, не підтвердилась.  

Працівники карного розшуку встановили особу підозрюваного у вбивстві і по обіді того ж дня чоловіка затримали.

Як стало нам відомо від джерела, яке для газети побажало залишитись невідомим, чоловік – уродженець Збаражчини, але був зареєстрований в Тернополі. Він теж 1992 р. н. З убитою жінкою вони тривалий час зустрічались.

  • Під час затримання, коли один з працівників міліції йому представився та пред’явив службове посвідчення, тернополянин умисно наніс йому удар своєю головою в ділянку обличчя, - повідомила прес-секретар прокурора області Леся Гурецька. - Цим спричинив правоохоронцю закритий перелом кісток носа.

Загибла Наталя перебувала на 19 тижні вагітності.  

1 березня підозрюваного взяли під варту. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    міліціонер???

    Vito reply Анонім

    Коню пожарник....
  • Анонім

    Потрібно вводити смертн укару для таких тварів! А воно ше буде сидіти в тюрмі за рахунок держави, для чого? Я таких за людей не рахую
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up