Придумала зґвалтування, щоб… помститись?

Придумала зґвалтування, щоб… помститись?
У прокуратурі розглядають різні версій того, що сталось у ніч з 28 на 29 червня на Борщівщині. Не виключають і помсти неповнолітньої дівчини, яка заявила, що її ніби зґвалтували троє правоохоронців. Відповідно до показів свідків, в тому числі і її родичів, дівчинка усю ніч провела у компанії односельців, і тому факт її зґвалтування правоохоронцями можна ставити під сумнів

Триває розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому  за частиною 3 статті 152 Кримінального кодексу України за заявою матері неповнолітньої за фактом зґвалтування її дочки.

Нагадаємо, мати 15-річної дівчини звернулась до правоохоронців із заявою, що троє міліціонерів у ніч з 28 на 29 червня зґвалтували її доньку. Правоохоронці категорично заперечують, що мали статевий контакт з дівчиною, дають покази та проходять обстеження. Мати писала, що її доньку силоміць затягли до автомобіля «Шкода Октавія» з надписом «ДПС». Від’їхавши  неподалік від села, чоловіки  витягнули її доньку із службового автомобіля і згвалтували біля лісосмуги.

За цим фактом  прокуратура 29 червня 2014 року внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за  ч.3 ст.152 КК України.  На даний час проведено першочергові слідчі дії, призначено судово-медичні експертизи.

Відео дня
  • У результаті проведення слідчих дій встановлено нові обставини у даному кримінальному провадженні, - повідомила прес-секретар прокурора області Леся Гурецька. - Відповідно до показів свідків, в тому числі і її родичів, дівчинка усю ніч провела у компанії односельців, і тому факт її згвалтування правоохоронцями можна ставити під сумнів. В той же час, за словами свідків, неповнолітня разом з кількома односельцями перебувала в автомобілі, який затримали працівники ДПС у ніч з 28 на 29 червня 2014 року.

Правоохоронці вимагали гроші у водія авто з метою укриття факту його алкогольного сп’яніння. Кажуть у прокуратурі. Водій автомобіля заплатив 2500 гривень працівнику ДПС, водночас неповнолітня пасажирка, можливо, з метою помсти заявила правоохоронцям про її згвалтування працівниками міліції.

  • Ці та інші версії зараз ретельно перевіряються слідчими прокуратури, - запевнила Леся Гурецька. - Остаточні результати розслідування будуть оприлюднені лише після завершення необхідних першочергових слідчих дій та експертиз.

У міліції зацікавлені чимшвидше розслідувати справу та поставити всі крапки над «і».

За цим  фактом співробітники управління кадрового забезпечення та відділу внутрішньої безпеки в Тернопільській області проводять службове розслідування, під час якого у найкоротші строки будуть встановлені  усі обставини події.

І як доведуть причетність правоохоронців до зґвалтування, їх звільнять з роботи і віддадуть під суд, запевнив начальник обласної міліції Василь Облещук.   

  • Вони категорично заперечують, що ґвалтували, - каже Василь Облещук. - Йдуть на співпрацю з прокуратурою і проходять всі обстеження та експертизи. Ми нічого не приховуватимемо. Винні – відповідатимуть. 

Факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за  частиною 3 статті 152 КК України - зґвалтування, вчинене групою осіб, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

Хід розслідування перебуває на контролі у керівництва обласної міліції та прокуратури області.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (19)
  • Anonymous

    Якщо там нічого немає ,то слідство автоматично мало б закінчитися
  • Anonymous

    Все там взяли, зразу все оглянули, і всі експертизи зробили, просто результатів не мають права розголошувати до закінчення слідства.
  • Anonymous

    А чому б і ні? Мала шмара вирішила, що вона найрозумніша, спільно із своїм п'яним бовдуром, придумала провчити "старих" ментів... Зараз такий час, що діти в дитячому садочку, вже починають бути свого роду "юристами", а тим більше добре вміють говорити не правду. Чому вона (потерпіла) відмовилась здати біоматеріал та відмовилась від огляду експертів такі докази як: мазки, сперма, волосся і так, як вона розповідає ж зґвалтування було силоміць, то ж і мають бути розриви, садна були б хорошими доказами на її користь. Чи може не так? Ну хіба, що її дуже стидно, але ж не стидно їй в 15 років бухати і торчати з "парнішками"... Хабарі - ЗЛО! Згідний на всі 100! Ну, як би він не заплатив, що їхав п'яним він заплатив б у 3 рази більше та ще б міг лишитись водійських прав. Просто коли "гаїшники" перестануть брати хабарі і всі водії, які будуть порушувати ПДР будуть благати на колінах ментів, щоб вони їх взяли. Хіба не так? Коли через місяць прийде штраф на суму у кілька разів більшу... А "шановані" наші лікарі такі самі, як і менти, їм поки невсунеш у кишенюю, навіть хоча б ти "здихав" вони не допоможуть. То всі ми їм несемо, а других ми поповній обсираєм!!! Не судіть один одного!
  • Anonymous

    а для чого силоміць, кому то треба? то насамперед їй треба, чи як?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up