Тернополянин потрапив у реанімацію, захищаючи маму

Тернополянин потрапив у реанімацію, захищаючи маму
Тернополянин Андрій Лучанко отримав важкі травми, коли 7 вересня на вул. Микулинецькій захищав свою матір від злодія. Хлопець втратив багато крові після ударів ножем у шию та пах. На щастя, його після операції вже перевели з реанімації.

Нині 21-річний Андрій почувається краще і чекає, коли йому знімуть шви та випишуть додому. Проте те, що сталося з ним тиждень тому, згадує з жахом. 

- Близько 14.00 ми йшли з мамою біля Микулинецького кладовища, - розповідає потерпілий. - Мама йшла попереду і раптом на неї напав якийсь чоловік і намагався відібрати в неї сумку. Я не знаю звідки взявся той чоловік. Я вдарив його, захищаючи маму, а він запхав ножа мені в пах. Я навіть не відчув цього. Потім він ще вдарив мене ножем у шию, я впав і почав стікати кров'ю. Далі нічого не пам'ятаю. Прийшов до тями вже в лікарні... 

Андрія прооперували, зробили йому переливання крові. До слова, в нього - рідкісна четверта група крові. 
- Я вдарив його, бо захищав маму, а він витягнув ножа, - каже Андрій. - Аж страшно подумати, що було б, якби мене біля мами не було. 
Андрій Лучанко каже, що його кривдника відпустили з підпискою про невиїзд. Його дії розцінюють, як самозахист. 

- Слідчий мені сказав, що все вирішить суд, - каже потерпілий. 

Нагадаємо, чоловіка, який намагався відібрати в жінки сумку та травмував ножем її сина затримали поблизу «Авторинку» працівники взводу супроводження роти ДПС ДАІ. Ним виявився 55-річний тернополянин, який зізнався, що обороняючись наніс потерпілому удари ножем, повідомляли раніше у секторі профілактичної роботи обласної ДАІ. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Шацький Саша

    ghhjj
  • Пономарёв Александр

    МОЛОДЕЦЬ
  • ПРАВДА

    при чім тут тату! Факт залишається фактом: на маму напав, і він обороняв маму, внаслідок чого сам потерпів. Основне, що живий, бажаю йому здоровя.
  • Step Original

    Люди, включіть логіку - серед білого дня на авторинку мужик (який явно має військову підготовку, перерізати пахову артерію це Вам не коники з гімна ліпити) вирішує вирвати сумку в мами, яка іде з здоровим сином (зверніть увагу на наколочки в сина :)). Бред... Там полюбому був конфлікт, почалали бити того мужика...зараз потерпілий вирішили трохи грошей збити, виставивши історію в світлі синок-рятівник :)

    Анонім reply Step Original

    У вас багато знайомих,які з ножами просто так гуляють?І всі,хто вам траплявся з тату,злочинці?Співчуваю)

    Олег reply Step Original

    Якщо почали бити і він так оборонявся, то чому він залишив місце пригоди а не викликав міліцію і дав свідчення? А сумку якраз і виривають в людних місцях і ножики при собі мають якраз такі кишенькові злодії.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up