У Тернополі вночі пограбували їдальню 26-ої школи

У Тернополі вночі пограбували їдальню 26-ої школи
Зловмисник залишив на місці злочину чимало слідів: відбитки, власну кров з порізаної руки. Поліцейські порушать кримінальне провадження за крадіжку з проникненням в приміщення. Санкція статті передбачає до шести років ув’язнення.

Вночі 10 лютого обікрали їдальню в 26-тій школі, повідомила редакцію читачка пані Людмила.

Подробиць жінка не знала, однак запевнила, що навчальний процес триває. А на місці злочину працюють поліцейські.

  • Сьогодні, близько 7.10 ранку, на лінію 102 поступило повідомлення від працівниці школи, що в одному з допоміжних входів вибите вікно, - розповів начальник сектору комунікації головного управління національної поліції в області Сергій Крета. – На місце події виїхала слідчо-оперативна група.  

Поліцейські, прибувши до школи, побачили деякі речі, які, ймовірно, зловмисник порозкидав дорогою. Далі, припускають у поліції, зловмисник зайшов до столової та викрав з тумбочки 800 грн.

Відео дня
  • Зараз поліцейські працюють на місці, вилучають речові докази, відбитки пальців, - каже Сергій Крета. – Виявили і кров, яка, найімовірніше, належить злочинцеві. Не виключено, що він порізав руку, коли розбив скло.

Охорони у школі не було. А от камери спостереження – присутні. Відео поліцейські вже вилучили.

  • Буде порушене кримінальне провадження і внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, - каже Сергій Крета. – Йдеться про крадіжку з проникненням в приміщення.

Юридична довідка

Кримінальний кодекс України Стаття 185. Крадіжка

3. Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Це тільки початок , жерти не буде нічого то й на вулиці будуть грабувати серед білого дня ,роботи не має ,зарплата місячна на 5днів ,от і кидає людей в крайність.

    мама reply Анонім

    А я би сказала не те, щоб роботи немає, а працювати не хочуть..Так, зарплати в нас мізерні і це факт, але роботу знайти реально, було б лише бажання..А то на роботу не йдуть, бо за копійки працювати гордість не позволяє, а сидіти хлопові в жінки на шиї, чи ще краще двом сидіти в батьків на шиї чи жити на соц.виплати-то нормально...

    Анонім reply мама

    При чому тут гордість мама ?  Роботу знайти реально ? , ви в якій реальності живете ? І краще на соц виплати жити ,чим працювати за копійки 8 годин  де ще й тебе цькують і вимагають з тебе продуктивність  за 2000 гривнів.

    мама reply Анонім

    реально знайти..ото ж бло й воно, що навчилися сидіти на соцвиплатах..То чому я маю платити податки, щоб годувати трутнів, які не хочуть працювати? Занадто гуманна в нас держава. Тут ніколи толку не буде-соцвиплати, пільги, декретні по 3 роки..Ніде в світі такого немає безладу як тут..
  • Anonymous

    може хтось був голодний ....
  • Анонім

    Точно "лєва" фотка.
  • Анонім

    а можливо просто *лєву*фотку поставили))???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up