З магазину в Тернополі винесли годинників на 64 тисячі доларів

З магазину в Тернополі винесли годинників на 64 тисячі доларів
Магазин годинників "Престиж час", що на першому поверсі торгового комплексу "Орнава", обікрали у ніч з 17 на 18 червня. Тож бізнесмен через газету застерігає інших тернополян, аби були обережніші.

- Зловмисників було троє, їх зафіксували камери спостереження. - Все сталося моментально – за 40 секунд, - розповідає потерпілий Микола Булат. – Як видно з камер, троє чоловік були у балаклавах і з молотами у руках. Вони розбили двоє вхідних дверей у торговому комплексі, а також вітрину магазину.

Грабіжники викрали годинників на 64 тисячі доларів. Вони обирали лише найдорожчі вироби – з золота та преміум-класу. Причому обікрали три шафи з 12-ти. Тобто кожен взяв на себе по шафі, розповідає власник магазину.

Зловмисники так швидко зникли, що охорона не встигла їх затримати. І взагалі такий грабіж скоїли чи не вперше за всю історію діяльності торгового комплексу, зауважує Микола Булат. Цієї ночі він одразу викликав міліцію, яка все зафіксувала.

Відео дня

- Думаю, це були гастролери і вже через 2-3 години вони були в іншому місті, - припускає він. – Я хочу, щоб тернополяни були обережними і знали, що в місті таке робиться.

Пан Булат також додає, що жодних новин із приводу затримання зловмисників він не має, з міліції до нього ще ніхто не звертався. 

Проте є надія, що грабіжників таки затримають.

- В управлінні карного розшуку створили посилену слідчо-оперативну групу, яка займається розслідуванням цього злочину, - каже начальник сектору зв'язків із громадськістю обласної міліції Сергій Крета. – Вже встановили коло осіб, яких підозрюють у цьому злочині.  Можна вже говорити, що це були гастролери з інших міст. Зараз триває комплекс заходів, щоб затримати цих зловмисників. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Дати тим молотом по голові щоб мозги вилетіли
  • Anonymous

    А може це і сам власник підстроїв. щоб тепер за оренду менше платити. Хто знав де що стоїть і де дорожче.Або продавець або сам.Такі дорогі речі повинні бути сховані в сейфах.
  • Anonymous

    так просто взяли і винесли?
  • Anonymous

    через
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up