Автомайданівці покликали тернополян на прийом до обласного прокурора

Автомайданівці покликали тернополян на прийом до обласного прокурора
Автомайданівці сьогодні, 16 березня, пікетували обласну прокуратуру. Активісти збирались поставити запитання щодо люстрації в прокуратурі, розслідування справи щодо працівників ДАІ, які торік не пускали автомобілі на Майдан обласному прокурору, тощо


Натомість обіцяного візиту до міськради, який анонсували напередодні, не було. Оголошення про збори під міськрадою автомайданівці  використали як обхідний маневр. Адже під міськрадою на громадські організації уже чекали правоохоронці, а у прокуратурі до зустрічі не готувались.

- Ми "Автомайдан" – Всеукраїнське об’єднання, приїхали з різних міст України, - пояснив мету акції активіст Автомайдану Ігор Василів. – Приїхали до Юрія Гулкевича, до нашого обласного прокурора. Є інші громадські організації – разом з нами приїхали «Рада Бізнесу». Ми хочемо задати кілька запитань щодо його роботи за цілий рік. До того він був районним прокурором. Є дуже багато накопичених питань до нього – як він пройшов люстрацію і т.д. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">


Previous Next


Утім, обласного прокурора Юрія  Гулкевича  таки не виявилось на місці. Як пояснив його заступник Іван Антюк  - прокурор у відрядженні. Однак якихось документів, щоби підтверджували це, не  надав, мовляв це не у його компетенції. Також прийшли поставити  запитання щодо перебігу своїх справ і звичайні тернополяни. Утім заступник  прокурора так і не зміг дати вичерпні відповіді на поставлені запитання.  Тож активісти вручили йому валізу, аби той починав пакувати свої та "шефові" речі.

До слова, як запевнив накінець зустрічі Ігор Василів, вони шукатимуть сьогодні прокурора. А завтра автомайданці зроблять аналогічний візит у ще одну область у Західній Україні.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    А чому потрібно зразу обливати брудом автомайдан.Вам так добре живеться за теперішньої влади, що ви готові далі жити і боятися.Я не розумію вас народ!!!!І ніякі 10 машин на катаються країною,було 3 машини з Києва,і приблизно 7-10 машин тернополлян і області.І добре вони орієнтувалися,якщо б прокурор на кодному слові їх не перебивав звучало б все зрозуміліше.Більше того питань було багато до Гулкевича....а він втік!!!!А на питання хто фінансує автомайдан ви ніколи не отримаєте відповіді, тому що ніхто!!!!Люди мають свій бізнес,з цього і катаються.Ви поцікавтесь скільки допомоги вже завіз автомайдан на схід,скільки автомайданівців воює в зоні АТО,а потім щось пишіть.Вони просто це не афішують і не шукають собі виправдань як прокуратура.
  • Анонім

    А звідкіля така потужна підтримка автомайдану? Куролєсять Україною на десятках автомобілів, ночують думається не в них і харчуються, більш ніж впевнений, не по фаст-фудах. Ці ні гроші та на АТО... Але комусь вигідно дестабілізувати західні регіони. Ви хочете щоб війна прийшла до нас? Я на місті прокурорів перевірив фінансистів Автомайдану. Чи х*йло їх фінансує?

    Ілля
  • Анонім

    А я взагалі підійшов до них і кажу хлопці допоможіть мені, бо даїшники-хабарники дістали. А вони кажуть - іди батьку не заважай нам відробляти зарплату. Я спочатку не поняв. А вони лише сміються з мене. Кажуть сьогодні не твій день... То це робота така? А думав автомайдан допомагає водіям. Дивно якось все це...



    Олег Дмитрович
  • Віталій Сороколіт

    Для цивілізованого суспільства достатньо однієї людини зі звернення про прокурорів, які вдають із себе праведників, продовжують фальсифікувати кримінальні справи та приховувати раніше скоєні злочини.

    Я надіюсь, що Генеральний прокурор Віктор Шокін доведе, що в Україні є цивілізований Генеральний прокурор, який не буде тримати у кріслах прокурорів злочинців та боягузів, які тікають від « машин з Києва було лише 2, і одна зі Львова».

    Продовження незабаром буде…

    Анонім reply Віталій Сороколіт

    а чого ви особисто замовчуєте те, що Автомайданівцям начхати на проблеми простих людей і вони приїхали за вашою вказівкою, бо проти вас відкрита кримінальна справа на пару мільйонів гривень. Напевне підходить вона до завершення і не в вашу користь?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up