Партнер рубрики Події

Тернополяни чергами "штурмують" міськгаз

Тернополяни чергами "штурмують" міськгаз
Сотні людей стояли у четвер, 30 квітня, у чергах біля "Тернопільміськгазу", аби заплатити за газ та оформити субсидії.

Черга людей, які хочуть оплатити послуги за газ, тягнеться через цілий коридор і аж на вулицю. 

- Бачите, тут хтось чекає до кінця, а хтось йде, бо вистояти у кілометровій черзі годину чи більше - важко, - каже тернополянка Лариса Ходун. - Та звісно, що можна заплатити через інтернет чи у відділеннях банку. Але я не хочу. 

Previous Next

Відео дня

Інші черга - всередині будівлі. Там люди прагнуть потрапити на прийом до начальника відділу роботи по платежах населення. 

- Я хочу зробити перерахунок субсидій, - говорить пані Валентина. - Але сиджу тут уже десь годину і думаю, чи варто ще чекати. Начальник десь відійшла і невідомо, коли повернеться. А черга - велика. Взагалі, це неподобство, бо дуже людям влада обіцяла, що ні в яких чергах сидіти не прийдеться для перерахунку субсидій!

У "Тернопільміськгазі" такі черги пояснюють тим, що люди хочуть подати показники лічильників в останній день. А споживачам радять оплачувати послуги та подавати показники не лише у міськгазі, а й іншими методами - онлайн, на пошті або в скриньку міськгазу.

- Люди можуть подати показники не лише у нас, - пояснює начальник відділу розрахунків Людмила Полотнянко. - Це можна зробити через Інтернет, на пошті чи написати їх на бланку і кинути у спеціальну скриньку. У нас таких - дві: одна у приміщенні, інша - на воротах при вході. Але люди хочуть стояти у чергах, самостійно все звірити з операторами. Можливо, щось перепитати чи уточнити. Людей обслуговує 6 операторів і 5 касирів. 

За словами пані Полотнянко, людей, які прагнуть перерахувати субсидії, обслуговує троє працівників. А черги утворюються під кабінетами через організаційні моменти.

- Розумієте, кожна людина, яка хоче перерахувати субсидії повинна написати заяву, а на це потрібен час, - пояснює Людмила Полотнянко. - А ще треба уточнити якісь питання... Тому на це йде багато часу і утворюються черги.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Соля

    Стільки можливостей здійснити оплату, не витрачаючи час, але постовбичити в черзі, то, мабуть, українська народна забава)

    А щодо перерахунку субсидій, то невже не можна людям заздалегідь винести бланки заяв, щоб вони бодай загальні дані повносили, а не витрачали і свій і чужий час, пишучи ті заяви в кабінеті?
  • Анонім

    поясніть , що означає перерахувати субсидію  ?????

    Людмила Лукіян reply Анонім

    ті, хто мали субсидію раніше, тепер хочуть обновити дані та отримати допомогу вже згідно нових тарифів. напевно....

    наталюня драпик reply Анонім

    напевне приходиш просиш щоб перерахували,перерахували, ти йдеш а за тобою біжать і перераховують допоки ти  не скажеш досить,отаке кіно і німці
  • Анонім

    Голосували за кроля ,тепер маєте  черги і не за ковбасою,  а  для того щоб платити .,та ще в 60 раз більше за послуги .,голосуйте далі за Яценюка і Порошенка.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up