Через 10-кілограмову рибу на дамбі - довжелезний затор

Через 10-кілограмову рибу на дамбі - довжелезний затор
Близько 100 людей "прилипли" до горожі на набережній Тернопільського Ставу увечері 10 липня. Також по обидва боки вулиці припарковані авто. Всі спостерігають, як один рибалка тягне велетенську рибу.

Черга автомобілів розтягнулася від 6-ї школи вздовж усієї набережної аж до "Маяка". Водії скаржаться, що проїхати там неможливо і обурюються, чому працівники ДАІ не відреагують.
Тим часом сам рибалка уже годину (станом на 19.10) стоїть із вудкою по пояс у воді. Чоловік відмовляється представлятися, але каже, що ту рибу з води вже бачив. Вона, мовляв, важить близько 10 кг, - передає з місця події кореспондент 20minut.ua Андрій Орляк.

Previous Next

З кожною хвилиною до Ставу приходить усе більше охочих подивитися на рекордну риболовлю.

Відео дня

О 19.45 читач Микола повідомив, що "риба-монстр" зірвалася з гачка... Автомобільний затор розсмоктався, а глядачі - розійшлися. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    Я звісно не заготовщик риби , але люблю те що зловив і підсмажити
  • Anonymous

    до магазину і купити, такій рибині не менше 10 років, стільки росла щоб ЗЖЕРТИ?
  • Anonymous

    а що, тоді, їсти?
  • Anonymous

    Та чому жаль. Віднереститься буде потомство, буде що ловити в ставі ( і може колись усвідомим, що рибу треба відпускати ).
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробік 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up