Чоловік Лізи Шапошнік втік до Росії в перший день бою

Чоловік Лізи Шапошнік втік до Росії в перший день бою
Ліза Шапошнік приїхала в Тернопіль після революційних подій, втікаючи від переслідувань. Але тепер вона знову поїхала на Схід, щоб допомагати бійцям АТО
Волонтерка Ліза Шапошнік, яка після революційних подій переїхала жити в Тернопіль, вирішила не сидіти, склавши руки, а поїхати допомагати бійцям на Сході.

Про сильний характер та силу волі дівчини знає вся Україна. Хоча Ліза від народження має ДЦП, вона продемонструвала всім людям, як треба боротися та захищати рідну країну. Дівчина працювала на кухні, входила до складу Десятої сотні. В епіцентрі революційних подій вона знайшла своє кохання.

На шпальтах газети «RIA плюс» ми вже розповідали історію знайомства Лізи з її чоловіком Віталієм, який приїхав зустрічати Новий рік із Росії в Україну, а, зрештою, прийшов боротися за нашу свободу на Майдан. Через тиждень після знайомства пара одружилася. В інтерв'ю дівчина розповідала, що полюбила Віталія, передусім за те, що той поважає українську землю. У червні, коли Ліза приїхала в Тернопіль, її коханий якраз вирушив воювати на Схід. Але пробув там недовго...

- Він зрадив мене і Україну - після першого бою втік у Росію, - говорить Ліза. - Того ж дня мені подзвонили друзі з Правого сектору і сказали, що Віталій звернувся до консула з проханням допомогти повернутися йому в Якутію. Він вибрав сім'ю і Росію. Ми з ним сильно посварилися по телефону. Це велика зрада для мене. Я таких речей не пробачаю.

Відео дня

Наразі дівчина перебуває у складі добровольчого батальйону «Айдар». Вона прибирає та готує їсти. Каже, що рада допомагати товаришам.

- Я не можу сидіти вдома, у теплі, коли тут мої друзі воюють з ворогами, - наголошує вона. - Буду помагати, чим зможу. Упевнена, усім разом нам вдасться змінити ситуацію в країні.

За словами волонтерки, нині готують документи для того, щоб Ліза офіційно входила до складу добровольчого батальйону «Айдар». Поруч із нею на передовій - багато товаришів із «Правого сектора", які були з нею на Майдані. Посміхаючись, дівчина каже, що, незважаючи на зраду чоловіка, вона не розчаровується. Друзі просто не дадуть зневіритися.

- Хлопці мене бережуть, вони за мене горою, - акцентує вона. - Я відчуваю їхнє дружнє плече, і мені від цього стає набагато легше. - Після того, як повернуся із зони АТО, займуся оформленням розлучення з Віталієм. Я не хочу мати нічого спільного з людиною, яка плюнула у вічі мені та моїй країні.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Галушкина Галина

    ...........по быстренькому..все....................с дцп.очень сильно поможешь.........................
  • Ellaa

    москаль і є москаль...
  • Андрій Укр

    Ооо,то ще Шевченко колись писав :"Кохайтеся чорнобриві.та не з москалями..."

    Мудрий чоловік був.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up