Партнер рубрики Події

Чому виникають помилки на detransport’і

Чому виникають помилки на detransport’і
Проблеми на сайті виникають через хитрощі водіїв маршруток та помилки диспетчерів, кажуть в управлінні транспорту.

Тернополяни до цих пір скаржаться на те, що не всі маршрутки видно на сервісі detransport. Нарікають і на недобросовісних водіїв, які вимикають GPS-обладнання - тому маршрутки і не видно на сайті. Таке справді трапляється, визнає начальник міського управління транспорту, зв’язку і комунікацій Ігор Мединський.

- Водії маршруток дійсно йдуть на такі хитрощі, аби інші водії маршруток, які їдуть тією ж вулицею, їх не побачили. Таким чином вони можуть першими доїхати до зупинки і забрати собі пасажирів, - пояснює пан Мединський.

Управління може хіба розірвати договір з самим перевізником, а не карати кожного водія. Але в такому випадку постраждають лише пасажири та водії, які правил не порушують.

Відео дня

- Тож карати порушників ми залишаємо в праві перевізника, він може або позбавити працівника премії, або відправити його працювати на шиномонтаж, - продовжує Ігор Мединський.

Крім того, не потрібно забувати про людський фактор, адже система детранспорту залежить від злагодженої роботи диспетчерів перевізника та “Системного зв’язку”.

- Спочатку диспетчер перевізника повинен передати відповідним працівникам “Системного зв’язку” інформацію про те, маршрутка з якими номерами їде, за яким маршрутом і на якому випуску. Випуск - це своєрідний порядок. З яким їдуть до десяти маршруток одного маршруту, тобто, яка за якою, щоб не обганяли одна одну, - уточнює пан Мединський.

Проблеми виникають, якщо десь на цьому етапі допускають помилки. Однак начальник управління каже, що зараз вже 70-75% транспорту показано на сайті вірно. Решту ж проблем намагатимуться виправити чимшвидше.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анонім

    http://e-dem.in.ua/ternopil/Petition/View/152 підписуйте петицію про покарання маршрутчикам!
  • Анонім

    І коли ж щось буде їздити з так званої нижньої Канади і для чого там та зупинка? Перед виборами було стільки обіцянок,а мешканці далі долають  ці відстані,живеш наче в глухому селі.
  • Анонім

    Я згідна з тим, що потрібно штрафувати перевізника за неправдиві дані....

    А інакше для чого той сайт ???  Повинен бути якийсь порядок. Чому водії ховаються, бояться ...???
  • Анонім

    раніше майже у всіх маршрутках був блочок с gps, тепер його переважно немає.

    то, що глюки є у сайта, показує іноді справді, що тролейбус їде там, де дротів для нього немає :)

    але навести порядок якби хотіли - давно навели, мабуть чекають на гроші для модернізації і ремонту сайту. бо нашару щось робити наші можновладці не звикли !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:02 Один квиток може коштувати до 200 гривень: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled 12:03 «На щиті» повертається до рідного Збаража воїн Олег Рудий, який загинув понад рік тому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up