Демонтувати кіоски на 15 Квітня не дали їхні власники

Демонтувати кіоски на 15 Квітня не дали їхні власники
Люди стали живим щитом проти демонтажу торгових точок, розповів начальник ЖКГ Тернополя Микола Лесів. Тож комунальники не змогли знести ці кіоски.

- Окрім того, коли ми прийшли на цей ринок, знайшовся і власник тих кіосків, які раніше в нас рахувалися як нічиї, - розповідає пан Лесів.

Ним виявилася місцева торгова компанія, проти якої тепер будуть висувати обвинувачення про самовільне захоплення територій і земельних насаджень, розповів пан Лесів.

- Ми доповіли меру про ситуацію, - продовжує Микола Лесів. - Наразі не можу сказати вам точну дату демонтажу кіосків. Але це ми зробимо обов'язково.

Відео дня

Нагадаємо, тернополяни неодноразово зверталися в редакцію 20minut.ua з обуренням, що на вул.15 Квітня торговці самовільно поставили кіоски, захопивши газон, де люди садили дерева, а також територію біля зупинки.

Рішення про демонтаж торгових точок на тій вулиці прийняли на засіданні виконкому міськради 19 листопада.

- Ми вирішили, що там, де власники торгових точок відомі, ми даємо їм 10 днів на добровільний демонтаж, - говорив Сергій Надал. - Якщо це прохання вони не виконають через 10 днів, тоді демонтуємо в примусовому порядку. На тих точках, де власники не встановлені або не хочуть з'являтися, демонтаж будок буде проводитися упродовж трьох днів. Тому прошу всіх суб’єктів господарювання, які мають такі об’єкти, будь-ласка, приберіть їх самі, щоб при примусовому демонтажі вони не зазнали додаткових пошкоджень. 

Однак досі ті кіоски ніхто не зносив. Навпаки, тернополяни скаржаться, що кількість тих будок лише збільшується.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    пане Лесів а Маціпурі власнику Реала можна на газонах і деревах ставити не тимчасові а постоянні будівлі?  ,А ми забули,що в нього син депутат від свободи. А ще недавно цей депутат був в розшуці в інтерполі - відмазали!Для Свободи закону немає але скоро буде!!!
  • Анонім

    начальник ЖКГ пан Лесів вже майже рік як має судимість  та продовжує працювати на своїй посаді . Сергій Віталійович розберіться спочатку з тими хто працює в міські раді.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up