Партнер рубрики Події

Для охочих пройти стажування у міській раді продовжили реєстрацію

Для охочих пройти стажування у міській раді продовжили реєстрацію
Зареєструватись у програмі стажування в Тернопільській міській раді тернополяни віком до 29 років можуть ще до кінця неділі, 31 січня.

Це уже друга програма навчання молоді у міській раді "Школа молодого реформатора", яка триватиме протягом трьох місяців — з 1 лютого до 30 квітня.
-  Було чимало прохань від стажерів про те, щоб продовжити реєстрацію, - говорить координатора програми стажування  Ігор Стецюк. - Зареєструватись можна до 12 ночі 31 січня, тобто до кінця дня. 1 лютого реєстрацію буде припинено. 
Щоб стати учасником програми кандидат повинен бути громадянином України і вільно володіти українською мовою. Мати принаймні незакінчену вищу освіту та бути академічно успішним, володіти щонайменше однією іноземною мовою, мати досвід роботи з найбільш поширеним програмним забезпеченням ПК, мати активну політичну позицію і бути громадсько-активним.

Також на момент реєстрації кандидат повинен бути віком до 29 років, - пояснює Ігор Стецюк. - Та обов'язкова вимога — кандидат не має бути  штатним чи позаштатним працівником міської ради, помічником-консультантом депутатів усіх рівнів або штатним чи позаштатним працівником виконавчих органів ради, державних органів або їх структурних підрозділів.

Відбір до програми проходитиме у два етапи — конкурс анкет та індивідуальна співбесіда. До обов’язків стажерів входить допомога у підготовці рішень міської ради, розпоряджень міського голови та інших актів, підготовка інформаційних та аналітичних матеріалів, виконання інших завдань спрямованих на підвищення ефективності роботи міської ради, підтримання зв’язків із представниками громадських організацій, сприяння розвитку волонтерського руху в місті та реалізації молодіжних і студентських ініціатив, повідомляють організатори програми.
Програма має два типи стажування — неповний робочий день для тих, хто стажується на умовах неповного робочого дня і працюють по 4 години в робочі дні. Та для тих, хто бажає працювати в Тернопільській міській раді не менше 7-ми годин на тиждень.
- Також, якщо стажери командою придумають хороший проект, то міська рада його підтримає, - додає пан Стецюк. 

Довідка
За детальною інформацією звертайтесь до координатора програми стажування 096-846-18-96 - Ігор Стецюк. Аби подати заявку на участь, необхідно заповнити анкету за посиланням. 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Тернопільщині відкрили туристичний сезон 21:04 Як тернополяни називали дітей у квітні — найпопулярніші імена хлопчиків і дівчаток 20:00 Куди піти, що подивитися у Тернополі 11-12 травня 19:02 Як буде тривала тривога, випускникам доведеться вдруге проходити тестування Від читача 11:52 Ефективна співпраця на допомогу людям 18:00 Євробачення 2024: під яким номером виступатимуть alyona alyona і Jerry Heilу в гранд-фіналі і де дивитися 17:00 На Тернопільщині НАБУ викрило розтрату 8,3 млн грн Держрезерву 16:05 У Тернополі перед похороном захисника в могилі виявили гранати часів Другої світової 15:34 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 15:05 У Тернополі двом матерям-героїням вручили сертифікати на квартиру 14:35 «Вони захищали Україну, а ми прикрашаємо»: рідні загиблих захисників висадили алеї з квітами photo_camera 13:54 У тернопільських парках почали працювати атракціони (ціни) 12:51 Біля «Росинки» авто злетіло з дороги: загинув чоловік play_circle_filled 12:20 На фронті загинули Герої з Тернопільщини Олександр Замараєв і Антон Білик 11:45 Зниклу жительку Вишнівця розшукує поліція 11:10 До 9 років тюрми засуджено чоловіка з Тернопільщини, який до смерті побив односельця 10:30 Із 13 травня частково перекриють рух транспорту на Микулинецькій 09:50 До Дня матері у Тернопільській громаді проведуть понад десяток заходів 09:30 Зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Тернополя (партнерський проєкт) 09:09 На Ставі рятували людину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up