Дружина влаштувала чоловікові сюрприз на "Острівці кохання"

Дружина влаштувала чоловікові сюрприз на "Острівці кохання"

На третю річницю весілля 15 серпня Світлана Коваль влаштувала романтичну вечерю для чоловіка Юрія на "Острівці Кохання" у парку Шевченка. Поки жінка прикрашала місце, навколо збиралось чимало зацікавлених тернополян. 

Подружжя переїхало у Тернопіль з Києва рік тому. Сама Світлана киянка, а її чоловік Юрій з Хмельницького. Познайомились вони у Києві під час роботи у соціальному проекті. Світлана працює бізнес-тренером, а Юрій - ІТ-шник, пише програми до iPhone.

- Чоловіку надійшла пропозиція з новою роботою і ми переїхали у Тернопіль, - розповідає Світлана. - Насправді ми шукали у Києві щось, бо у мене завжди було таке бачення, що за межами Києва життя не існує. Ви уже пробачте за таку думку. 

Previous Next

Відео дня

Світлані було складно адаптуватись у нашому місті.

- Мені було незвично бачити інших людей, у вас менталітет не такий, - каже жінка. - Особливо сервіс, у мене було таке: ну, як так? Чому так погано? Можливо тому, що я проводжу тренінги для компаній, для покращення їх сервісу і, коли бачу поганий сервіс, то для мене це дивно. 

Але з часом киянка до усього звикла, призвичаїлась. Тепер у Світлани є улюблене місце у Тернополі - парк Топільче.

Одного разу я зробила сюрприз чоловіку. Він працює неподалік Топільче, і я подзвонила до нього, щоб він вийшов до мене на хвильку, - розповідає жінка. - Я влаштувала для нього пікнік. У мене прекрасний чоловік, чому б для нього не зробити сюрприз. А ще мені дуже подобаються колони на Набережній. Це дуже красиво. У Києві такого немає. Усі ці "місточки" у парках. 

Previous Next

Подружжя полюбляє влаштовувати одне для одного романтичні приємні сюрпризи. Вони пишуть вірші, листи, ходять на побачення. І вважають, що для міцних стосунків потрібно докладати зусиль. От і з святкуванням третьої річниці не обійшлось без сюрпризів. Світлана облаштувала куточок на острывцы, прикрасила його, замовила романтичну вечерю. Коли прийшов чоловік, то він був приємно вражений. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (35)
  • Анонім

    Шоб Юра не втік.
  • ретро

    Ашо то за шнурки всюду натягнуті?
  • вася

    - Одного разу я зробила сюрприз чоловіку. Він працює неподалік Топільче, і я подзвонила до нього, щоб він вийшов до мене на хвильку,

    Ссылка на источник: http://te.20minut.ua/Podii/druzhina-vlashtuvala-cholovikovi-syurpriz-na-ostrivtsi-kohannya-10534243.html.......добре йому  з бабочкою на роботі...))))?????...випадково..))))

    Анонім reply вася

    Вася, ти недоумок
  • Анонім

    гарно вийшло, для того і є острівець "кохання" у Тернополі))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up