Фонтан біля 28 школи постійно ламає та засмічує малеча

Фонтан біля 28 школи постійно ламає та засмічує малеча

Через те, що у воду потрапляє сміття, механізм фонтану постійно ламається, кажуть в "Тернопільводоканалі".

Минулого тижня тернополяни вкотре нагадали: фонтан на бульварі Вишневецького вже знову не в найкращому стані.

Фонтан в тому місці вже неодноразово лагодили, пояснюють в "Тернопільводоканалі", однак його знову і знову ламають.

  - Через те, що у фонтани люди викидають сміття, дітки кидають листя, вода починає зеленіти, - прокоментували у водоканалі.  - Псується сам механізм. Адже фонтан працює на замкненому циклі.

Відео дня

Тож там вкотре нагадують і просять: не засмічувати самим і застерігати від цього інших.

 - Ми розуміємо, що діти граючись можуть зробити це ненавмисне, однак старші можуть зробити зауваження, - кажуть там.

Нагадаємо, фонтан на бульварі відкрили торік у серпні. З того часу він вже не раз ламався. Найбільш пам'ятний випадок - коли дітлахи жартома налили у воду миючий засіб.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ольга Карпич

    Нашій бидляті не водограї ставити треба, а високу сітку з колючим дротом та по ньому напругу у 220 пустити. Вони не варті чогось гарного, а шкода
  • Piter Savka

    А йо...п їх мать, та взяти прута та й вибити добре по крижах!!!  Там просто трохи бидлячий район, треба якісь решітки ставити.
  • Діонісій

    а чому той фонтан постійно не працює, а фонтан біля головпоштампу та на бульварі Шевченка нормально функціонує ? начебто і там і там є купа дітей і засмічується однаково, листя то скрізь є, ну і бидлякі невиховані теж є.

    мабуть тому, що ті в центрі і ними займаються бо вони на видномі місці, а той у черта на кулічках, то і не дуже ним переймаються.

    фонтан зе розрахований на листя і всяке сміття, а на воду він розрахований ? треба було подумати, що в нас люди трохи неадекватні і якось перестрахуватись, поставити систему очистки не таку дорогу і не таку капризну.

    ну якось так.
  • Сергій

    Це чиста правда. Батьки - бидляки, не виховують дітей і не пильнують. Я мало не кожного дня відганяю дітей, які б'ють по моєму рекламному штендеру (штендер не стоїть посередині дороги, не заважає проходу, до штендера треба ще спеціально добратися, викарабкатися) своїми лопатками, патичками і т.д.. Батьки при цьому нуль уваги, коли роблю зауваження - або бачу тупий погляд або агресію...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up