Грузинський прапор обійдеться у 60-70 грн

“Неважко ж на знак солідарності повісити той прапор на вікні чи на балконі”

 

У Тернополі знайти грузинський прапор неможливо, переконалися кореспонденти “20 хвилин”.

У редакцію газети звернулася тернополянка Валентина Вітик. Вона хотіла б на знак солідарності із грузинським народом повісити у себе на балконі їхній державний прапор.

Відео дня
l>
  • Але де дістати той прапор, я не знаю, - каже пані Вітик. - Думаю, що українці хоча б так мали підтримати братній грузинський народ. Адже неважко на знак солідарності повісити той прапор на вікні чи балконі.

  • Один-єдиний великий державний стяг Грузії є лише в грузинської общини Тернополя, розповів її представник, колишній футболіст тернопільської “Ниви”, Кахабер Дгебуадзе.

    • Наскільки я знаю, то державного прапора Грузії придбати в нашому місті неможливо, - каже Кахабер. - Хіба що наперед замовляти. Є лише такі маленькі, з підставкою. У нашої общини є лише один великий прапор. Його нам дістав мій друг Тимур.

    Грузинський прапор для акції “Пушкін проти Путіна” його організатори також брали в грузинської общини, уточнив пан Дгебуадзе.

    Наразі в Тернополі можна придбати лише маленькі прапорці Грузії, розповів приватний підприємець Євген Філь, який займається продажем української символіки та національної атрибутики.

    - Такі маленькі прапорці коштують у межах 5 грн, - каже пан Філь. - А от великих прапорів зараз немає. Якщо ж тернополяни хочуть мати такий стяг, то можуть прийти і замовити на другому поверсі ЦУМу. Ціна такого прапора буде 60-70 грн. І дістати його я зможу за два дні.

    Ірина НЕБЕСНА

    Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

    Коментарі (24)
    • Anonymous

      ВЧОРА КУПИВ ПРАПОР ГРУЗІЇ в ЦУМі, 85 грн. великий!!!
    • Anonymous

      До Зміючки... Мене просто вражає твоя політична сліпота і повторювання навіяної з екранів телевізора офіційної пропаганди. За твоєю логікою ми можемо виправдати загибель людей, бо вони є росіянами? Тобі конкретно ці люди чимось завинили? Шкода, бо булапро тебе ліпшої думки. Тупо не бачити , що це вигідно Америці стравити між собою братні народи, щоб подивитись потім хто кого больніше вдарить...

      Anonymous reply Anonymous

      Політично прозрівша Тетяно,де ти бачила що я схвалюю погибель людей? А про осетинські конфлікти мені відомо ще з 90-тих років.І якщо слідувати твоїй логіці,то як тільки виникає конфлікт при якому можуть загинути люди,зразу потрібно здаватись в полон і йти на любі поступки иш би цього не сталось.Завжди,в любій країні і при любих режимах є люди які за ради спасіння своєї шкури продадуть все і вся.Діють по принципу- забирайте все,тільки мене не трогайте.Грузини зараз відстоюють територію яку їм приєднав Ленін 100 років тому,в обмін на входження до союзу.От у нас Крим приєднаний до України всього-лиш 54 роки,то що теж віддати?

      Anonymous reply Anonymous

      Так мова йде про припинення війни! А Ви самі полінувалися прийди до Пушкінав і підписатися? Де ж ваша громадянська позиція?

      Anonymous reply Anonymous

      конкретней?! это когда писать надо на "О".. а вот при личной встрече за"родителей" можно тебя и по ментам потоскать... и Чехова прочитать наночь.
    • Anonymous

      А хто підтримає бідних людей з Осетії, що постраждали внаслідок бомбардування Цхенвалі? Чи кумовство важливіше за тисячи загиблих жінок і дітей, що були знищені за наказом Саакашвілі.

      Anonymous reply Anonymous

      В Цхінвалі також грузини живуть, їх підтримують, і простих осетинів підтримують, але тих п***в з уряду Кокойти і сепаратистів варто розстріляти.
    • Anonymous

      всі солідарні але ніхто не напише з чим......

      Anonymous reply Anonymous

      Солідарні з тим що вміємо думати та проводити паралелі.Приказка -"Пока гром не грянєт-мужик нє перехрєстіца" не є українським кредо

      Anonymous reply Anonymous

      Zмію4ка - аватарка супер. Давайте не будем захищати "миротворчу" Росію, яка так назахищала Осетію, що пів Грузіїї розбомбила - а там же звичайні люди. В Росії це вже звичка втикатись у внутрішні конфлікти країн колишнього СССР і захист їй "угодних" сторін - "старший брат", мля...

      Anonymous reply Anonymous

      Дінаро,можеш і собі узяти мій аватор.Мені не шкода:)

      Anonymous reply Anonymous

      дибилизм... просто конченые...

      Anonymous reply Anonymous

      алежа,ты этот высер своим родителям повтори

      Anonymous reply Anonymous

      Малютка не матюкайся. Повністю тебе підтримую. Як дивлюсь новини то аж трусить від злості. Це в них репетиція перед Кримом.
    Найчастіше Найчастіше
    Новини за сьогодні
    Новини Тернополя за сьогодні
    17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося?
    Дивитись ще keyboard_arrow_right
    Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
    keyboard_arrow_up