Партнер рубрики Події

Кого з Тернопільщини заберуть в армію, поки не знають

Кого з Тернопільщини заберуть в армію, поки не знають
"Буде Указ Президента, почнеться четверта хвиля, тоді будемо знати кого, куди і скільки ми будемо направляти", зазначив воєнком Тернопільщини.
Кого в першу чергу мобілізують на Тернопільщині під час четвертої хвилі мобілізації, залежить від отриманих військкоматом заявок, каже т.в.о. військового комісара Тернопільського обласного військового комісаріату Андрій Миськів. Поки Указу Президента немає, тому про деталі говорити зарано.

Мобілізовуватимуть ті самі категорії військовозобов’язаних, які були і в попередні хвилі мобілізації. Щоправда, оскільки зараз вік військовозобов’язаних збільшено до 60 років за згодою людини продовжувати службу і бути на військовому обліку, то будуть  мобілізовувати громадян від 18 до 60-річного віку.

- Поки вказівок ми не отримували ніяких. Указу Президента про оголошення четвертої хвилі мобілізації ще немає, - зазначив Андрій Миськів. - Буде Указ Президента, почнеться четверта хвиля, - тоді будемо знати кого, куди і скільки ми будемо направляти. Стосовно медиків теж нічого не можу сказати. Все залежить від того, які частини ми будемо укомплектовувати. Поки планового набору немає. Тому зараз ми проводимо медичні комісії, обстежуємо всіх військовозобов’язаних. Якщо нам скажуть, що треба укомплектувати наприклад, певну кількість артилеристів, значить, ми будемо знати, що в нас є стільки-то здорових артилеристів. Також працюємо з тими людьми, які виключені з військового обліку вже за досягненням граничного віку. Є такі, хто погоджується знову стати на облік і ще послужити.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Маховик правди

    Правильно бо має бути порядок ,якщо б у нас був принятий закон про трудову повинність то б таких любителів барів і кабаків поменьшало б в рази . Зараз є багато таких хто непридатний до військової служби але на заводах могли б працювати на оборонку країни .Для мене таке явище, як кабаки і бари в військовий час це просто дурість , бо коли бачиш як люди пенсійного віку в 3 зміни пашуть щоб забезпечити наших військових технікою і в той самий час бачиш ,як молодь котрій ніц не бракує сидить по барах і пиво глушить то про яку перемогу можна говорити якщо такий бардак в країні .
  • Анонім

    Мене цікавить одне питання, чому одні хлопці йдуть в армію, ризикують своїм здоров"ям і життям, а інші в цей час спокійно живуть і не хвилюються ні про що! В мене друзі в армії, в АТО, підтримую з ними звязок і знаю як їм не легко!!!!!

    Знаю і таких, які уникають служби в армії...подивіться скільки хлопців сидить в різних розважальних закладах і їх геть не хвилює, що зараз в країні. Можливо варто боротись з цим, а не забирати батьків в дітей, чоловіків з сімей! Не кажу про всіх, але деякі молоді люди мене просто дивують.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up