Майдан минув, а шини – досі на Театралці

Майдан минув, а шини – досі на Театралці
Десяток шин - символів Майдану - досі розкидані в нас біля пам'ятника Незалежності. Поруч, у кущах, - металева діжка. Раніше в тому місці були намети майданівців, а пізніше УНА-УНСО. Тож тернополяни просять, аби все це прибрали до Великодніх свят.

Але чиї то шини – тепер дізнатись важко. Від них усі відхрещуються, мовляв, “все своє ми вже забрали”.
- Я розумію, що у країні досі неспокій. Але ж нащо у Центрі міста тримати стоси шин? - вважає тернополянка Олена Грущак. - Місія Майдану, як на мене, ще не виконана. Проте скоро ж Пасха. Всі люди прибирають у своїх домівках і в дворах. То було б добре, щоби привели в порядок до свят і Театралку... А тут - викинутий диван та діжка, запхана в кущі. Ну, і шин купа. Чому б не поприбирати все це?
{photo_gallery id=4386|}
Співрозмовниця вважає, що “коли людей знову допече влада”, ті ж шини можна буде організувати чи під мерією, чи під “білим домом” за, буквально, лічені хвилини.
- Але зараз це, як на мене, просто сміття, яке комусь ліньки після себе прибрати, - додає пані Грущак.
На місці залишених “трофеї” Майдану до нещодавна базувався намет від УНА-УНСО.
- Ці шини — не наші. Так само, як і той диван, - каже польовий командир згаданої організації Олексій Станько. - Все це хтось привіз ще під час революції. Наші хлопці, правда, ті шини просто поскладали до купи, щоб не були розкидані по всьому бульвару. А загалом, то ми після себе все прибирали та позамітали.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Нехай будуть ці шини - ще може і прийдеться їх скоро палити
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up