Майбутнє виховуймо з садка

  • Тернопільський-Міський-Центр- Фізичного-Здоров'я-Населення
Майбутнє виховуймо з садка
Майбутнє виховуймо з садка

Вчити турбуватись про своє здоров’я – мета спортивно-пізнавального заходу «Зернятко здоров’я», який організовують для вихованців дитячих садків міста Тернополя працівники Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення.

18 листопада такий захід було проведено для вихованців ДНЗ №14.

Під час цікавої пізнавальної вікторини «Посади зернятко здоров’я» та інтерактивної гри «Так, або ні» вихованцям садка розповідали про необхідність з раннього дитинства загартовувати свій організм спортом, заняттями фізкультурою, правильно харчуватися, дотримуватись режиму дня. Спортивні естафети подарували діткам бадьорий настрій та заряд енергії.

Відео дня

Здорове майбутнє - виховуймо змалку, державі потрібна здорова нація!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    дуже цікаво, як виховувати майбутнє з садка, якщо в групі - по 40 дітей? і діти сплять по двоє на одному ліжку і сидять втрьох за партою, бо група розрахована на 25 дітей! влітку ви писали про дитсадок №31, і тоді завідуюча Наталія Ширант запевняла, що такої картини бути не може, але ж ви поцікавтеся, що там робиться, особливо в старших групах! в молодших - ще пів біди, а от в останній рік недоумки-батьки запихають своїх дітей, платячи хабар завідуючій, і зовсім не думають що через їхніх дітей усім важко! та й дітям їхнім також! але ж ми в попередні роки купували все кожен для своєї дитини, а ті, що прийшли в останній рік - дадуть в кишеньку завідуючій, і вже їм не треба ні ліжка купувати, ні парти, ні шкафчика! а наші діти страждають!

    Анонім reply Анонім

    Це все правда. У 31 садочку дійсно в старших групах по 40 дітей. Сидять по 3 чоловік за партою. Сплять по 2 на одному ліжечку. А люди, які приходять від начальниці з управління освіти навіть 1 грн. благодійних внесків не здають, хоча інших заставляла по 1000 грн. заплатити
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up