Партнер рубрики Події

Не законна торгівля

  • Новаковський Владислав
Шановні громадяни! Хочу вам розповісти історію, яка трапилась сьогодні у вечір .Сьогодні 01 08 15 ми прогулювались з друзями на районі дружба а саме на пятачку що знаходиться по вулиці Миру м.Тернополя.Ми з друзями звернули увагу на те, що там проводиться незаконна торгівля, а саме, продають кавуни та дині.

Я звернув на це увагу, попросив в продавця показати документи а натомість тільки почув лайку нецензурними словами у свій бік.Мені як порядній людині це було надзвичайно неприємно і соромно за цю людину. Я викликав міліціонерів щоб зафіксували правопорушення,міліціонери які прибули на місце виклику навіть не хотіли на це звертати увагу, пояснюючи тим, що тобі шкода що людина тут торгує? я на це запитання відповів в нас є магазини які продають також все! чому там на проїжджій частині дороги проходить незаконна  торгівля.За цей час приїхав власник так званої точки і почав мені погрожувати у присутності міліціонерів.Нащо жоден міліціонер не звернув уваги,тобто людині погрожують і це не рахується злочином я так зрозумів!Після цього всього мене міліціонери попросили проїхати з ними на освідчення на що я погодився.Ми зними проїхали для мед огляду на стан спяніння але огляду так і не відбулось, мене відпустили до дому.З цього я зробив висновок що ніхто не покараний незаконна торгівля процвітає,хамлять людям а наші міліціонери їх кришують, ось така політика, як жити далі?

Від редакції:

коментує начальник сектору зв'язків з громадськістю управління МВС України у Тернопільській області Сергій Крета:
- Вимагати у підприємців, або у будь-кого іншого, документи, людина без повноважень не має права. У даній ситуації чоловік не мав права вимагати документів, оскільки він - не представник влади чи міліції. Натомість щодо міліції: на виклик приїхала група швидкого реагування, яка до приїзду слідчо-оперативної групи має забезпечувати порядок та спокій, щоб не допустити розвитку конфлікту. У даній ситуації потреби у слідчо-оперативній групі не було.

Відео дня

За словами пана Крети, якщо тернополяни мають інформацію та докази про незаконну торгівлю, то їм варто звертатись у муніципальну поліцію, у міську раду чи у міліцію. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Анонім

    Все це дивно. Наші люди хочут в Європу і чим раз тим більше лізут в ЖОПУ.

    Яка різниця скільки помилок? Я сам не грамотний, і роблю помилки, але маю вищу освіту і розраховую конструкції з великою відповідальностю. Це що означае що я не маю право рахуватись нормальним українцем?



    Зауваження на рахунок незаконої торгівля повино робитись всіма.

    Чому?

    - Тому що за ці місця власники платят в кишеню якомусь хитроробленому начальнику. А власнику байдуже кому платити, головне щоб він міг заробляти. І він спокійно буде платит в бюджет. Але це треба все правильно зробити.

    - Людина яка ніде по документах не оформлена, Це мінус нашого бюджету. І ми спокійно купляємо в дитини якій 15 років кавун, хоча дитина напевно має робити не повний робочий день. І не в таких умовах як на таких пятачках.



    А висновок такий пока ми не будемо знати своїх прав і прав обслуговуючого персоналу ми будемо боятись робити зауваження, будемо боятись вимагати своє.
  • No Andre

    незакону торгівлю побачив,а навпроти "незакону будову" в майбутньому (стоянка на пятачку) воно не бачить! Нехай люди собі торгують-кавунближче додому нести,то на тобі-появився "добродій",якому мішає торгівля. Дивиюсь таким людям-те що краще для них-вони ганьблять,а те що проти них-мовчать.
  • куегн

    Серед вуличних та базарних торговців рідко бувають виховані люди. Власник зазвичай наймає простих людей з села, а там ви самі розумієте, люди тільки коли в церкві стоять то виховані, а в житті вони нажаль неандертальці
  • Сергій Кохмат

    Порядній людині не завадило б ще хоч трохи навчитись грамотно писати.

    David Starr reply Сергій Кохмат

    Та то якийсь тупий базарник пише, певно конкуренти заважають.

    просто так reply David Starr

    Ні, це пише простий українець, але після пережитого може і помилку зробити.А пише все правильно, для нас з вами.Мають бути у людей документи і довідки про вміст нітратів і оплата орендованої площі. Можливо він і власник магазину поруч, але тоді він ще більше має прав зробити зауваження, тому що сам платить і податки, і зарплату, і оренду.Молодець, що щось змінює. А в нашому місті це дуже важко, бо багато твердолобих живе.

    Новаковський Владислав reply просто так

    Дякую вам за підтримку

    Nat Tan reply Новаковський Владислав

    Так так торгує з землі то нічого маршрутка обіізжає пробку по тротуару то я ще і виявилася винна бо зробила шоферу зауваження верески цілу ніч в барі то теж дурні незадоволені на вокзалі повідкривали купу смердючих ларькіа то теж люди яких це не влаштовує погані і т д і т п то чого ви так всі нарікаєте на владу вас самих все це Свинство вдаштовує а людей яких це не влаштовує ви готові розірвати ми самі винні в тому що живемо у лайні бо ми самі лайно а тепер давайте пишіть що у мене помилки і нема пунктуаціі це саме важливе в даній ситуації а те що незаконна торгівля і міліція на стороні злочинця і людину ні за що на якесь освідчення повезли без будь якого права то пусте правильно зоб більше не вякав натякнули бо на другий раз і по голові можуть дати

    Анонім reply Nat Tan

    Ви хоч самі зрозуміли, що написали???

    Nat Tan reply Анонім

    Я зрозуміла що написала а вам що не зрозуміло

    David Starr reply просто так

    Погодьтесь, що неграмотна людина серйозно не сприймається. А помилок там стільки, що навіть не читав до кінця, а не те, щоб підтримати, навіть якщо він і правий.

    Анонім reply David Starr

    Ти дурненький?? По твоїй логіці, якщо людина грамотна, то може витворяти що завгодно, а якщо неграмотна, то мусить мовчати в будь- якоу випадку? А ти сам хіба грамотний? Перечитай свій меседж ще раз, може тобі розвидниться, розумнику.

    David Starr reply Анонім

    Чого бідний? Бо дурний. Чого дурний? Бо бідний! Так і живете.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up