Партнер рубрики Події

У Тернополі вночі був акт вандалізму! Невідомі понищили дерева на мості біля Технічного

У Тернополі вночі був акт вандалізму! Невідомі понищили дерева на мості біля Технічного

Декілька дерев з алеї, яку встановили на мості, невідомі повиривали з горщиків та порозкидали по землі. Це трапилось вночі у середу, 15 червня. У поліції про це нічого не знають, а в міській раді задумались, чи потрібна ця алея взагалі. 

- Цієї ночі, 15 червня, у місті був акт вандалізму - невідомі розбили клумби мобільного озеленення на мості біля Політехнічного, - повідомив заступник міського голови Тернополя Владислав Стемковський. - Питання в тому, чи потрібні тернополянам такі речі, чи ми робимо це надалі. І питання в тому, де була поліція, яка постійно патрулює місто.

Previous Next

Пан Стемковський зазначив, що алею з таких саджанців на цьому мості роблять лише останніх два-три роки, і на це тратять чимало зусиль та ресурсів. Міський голова у свою чергу зазначив, що цей проект продовжувати потрібно, а от до поліції у нього є питання.

Відео дня

- Перше питання: чи варто фінансувати цю поліцію? - обурюється Сергій Надал. - Що вони роблять? Рівень злочинності зріз в рази. Поки не буде знайдено та покарано цих вандалів, ні про яке фінансування поліції не може йти мови. 

В управлінні патрульної поліції Тернополя кажуть, що жодних протоколів про цей інцидент немає. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • тойво

    вчіпити 1-2 камери.і підключити до сайту webcam.te.ua

    одного раз зловити і намалювати штраф 50000грн.

    Владимир Дроботенко reply тойво

    Абсолютно згоден!

    Владимир Дроботенко reply Владимир Дроботенко

    Бидла в Тернополі завжди вистачало.
  • Місько Кузик

    при чому поліція???!!!за кожним саджанцем не поставиш.а рагулів хватало в усі часи
  • Анонім

    Або селюхи, або біженці, ті ж самі, що і портрет Савченко понищили
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up