Партнер рубрики Події

У яких комісіях працюватимуть міські депутати: перелік

У яких комісіях працюватимуть міські депутати: перелік
Вже на першому сесійному засіданні 42 новообраних депутати провели з десяток голосувань. Обрали секретаря, затвердили склад виконавчого комітету, проголосували за постійні депутатські комісії, їх голів та членів.

Засідання відкрив голова міської ТВК Віктор Дрозда. Після оголошення результатів представники різних конфесій провели спільну молитву, благословили міську раду на добру роботу. Привітальне слово міського голови, - і почалось...

Першим важливим голосуванням було обрання секретаря міської ради і виконавчий комітет. 

Обрали на першій сесії міської ради, як вже згадували, й постійні комісії (кожна комісія розглядає всі профільні проекти рішень перед їх винесенням на голосування та дають свої висновки – авт.), положення про комісії та їх персональний склад.

Відео дня

 

Постійно діючі комісії міської ради та їх склад.

 

Постійна комісія ТМР з питань бюджету та фінансів

Голова: Ігор Турський (Свобода)

Члени: Марія Баб'юк (Свобода), Назар Зелінка (Самопоміч), Андрій Ткаченко (Громадянська позиція), Оксана Яциковська (Радикальна партія)

Постійна коміся ТМР з питань економіки, промисловості, транспорту і зв'язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв'язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму

Голова: Михайло Ібрагімов (Солідарність)

Члени: Віктор Генсерук (Самопоміч), Андрій Грицишин (Самопоміч), Іван Зінь (Свобода), Петро Поворозник (Батьківщина)

Постійна комісія ТМР з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності

Голова: Володимир Стаюра (Свобода)

Члени: Павло Бич (Солідарність)

Постійна комісія ТМР з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енргозбереження

Голова: Іван Сороколіт (Свобода)

Члени: Тарас Білан (Солідарність), Галина Гевко (Свобода), Сергій Лупак (Самопоміч), Петро Ландяк (Громадянська позиція)

Постійна комісія ТМР з питань соціальної політики, охорони здоров'я, мсім'ї, материнства, дитинства

Голова: Роман Ляхович (Народний контроль)

Члени: -

Постійна комісія ТМР з питань містобудування

Голова: Наталія Паньків (Свобода)

Члени: Андрій Газилишин (Громадянська позиція), Святослав Півторак (Радикальна партія), Назарій Редьква (Свобода), Юрій Смакоуз (Солідарність), Вікторія Шараськіна (Народний контроль), Олег Шморгай (Свобода), Наталія Шоломейчук (Батьківщина), Юрій Штопко (Самопоміч)

Постійна комісія ТМР з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі

Голова: Андрій Артимович (Батьківщина)

Члени: Любомир Балук (Громадянська позиція), Володимир Бліхар (Народний контроль), Володимир Гринда (Батьківщина), Роман Навроцький (Свобода), Ліна Прокопів (Солідарність), Тарас Серетний (Радикальна партія), Андрій Шкула (Самопоміч)

Постійна комісія ТМР з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, фізичної культури та спорту

Голова: Володимир Місько (Солідарність)

Члени: Олег Нитка (Самопоміч), Олег Климчук (Свобода)

Немає інформації по участі в комісіях депутатів: Романа Торожнюка (Свобода), Михайла Сиротюка (Свобода), Петро Болєщук (Народний контроль). Віктор Шумада – секретар.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    ох як поперло  зразу в комісії о містобудуванню, природокористуванню і махінацій з землею. Що, на комісії з питань соціальної політики немає як грошенят вкрасти, чи земельки собі виділити?

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up