Партнер рубрики Події

Джип обласної ради можуть продати за ціною користованого велосипеда

Джип обласної ради можуть продати за ціною користованого велосипеда
Позашляховик TOYOTA LAND CRUISER, якому 15 років, можуть продати за залишковою вартістю 3 тисячі 394 гривні, а DAEWOO Nubira такого ж віку, можуть реалізувати за 2 тисячі 738 гривень. Разом з тим в обласній раді наполягають, що ціни будуть близькими до ринкових.

Продаватимуть транспорт, бо так 17 червня на сесії вирішили депутати обласної ради. Аби в читачів було розуміння ринкових цін, то, приміром, схожі позашляховики на автосайтах продають за цінами від 200 тисяч гривень. Легківки ж, подібні до тієї, яку продасть комунальне підприємство, коштують від 45 тисяч гривень.

Залишкова ціна, яка була вказана в рішенні, може бути остаточною. Чому саме такі ціни, чи не трапилось бува якої помилки, чи буде КП при продажі їх піднімати, як прості тернополяни можуть скористатися вигідною можливістю, ми поцікавились запитом до обласної ради. Чекаємо відповідь. Якщо ж авто уже знайшли власників, ми з'ясуємо, хто ж ці щасливі люди.

Після того як в обласній раді отримали інформаційний запит вирішили надати проміжне усне роз'яснення. Там пояснили, що вказання залишкової вартісті транспортних засобів в рішенні - технічна необхідність. Ціну ж за якою автомобілі продаватимуть, встановлять експерти. Сам же транспорт будуть реалізовувати на відкритому аукціоні.

Відео дня

Ми дочекаємося повної відповіді на наші запитання і навіть побуваємо на аукціоні тож продовження буде.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (19)
  • Anonymous

    Бачу з обласної ради вже розповсюдили інформацію про те, що все конкурентно, прозоро і на користь громади. Чомусь мені здається, що такими правильними вони стали після того як інформація про офіційну вартість набула розголосу. Не таємниця, що державне і комунальне майно часто дерибанять за копійки між своїми. І навіть якщо відбуваються аукціони, то про них ніхто не знає, а старотва, занижена, ціна часто є й остаточною бо ж є один учасник який порішав. Та цього разу, думаю, все буде прозоро і показово і область таки щось заробить.
  • Anonymous

    Чему бы грабли не учили,а сердце верит в чудеса!(Бернард Шоу)
  • Anonymous

    ОДА забула вже про події які відбувались????
  • Anonymous

    Тобто вас це не обурює і така ситуація цілком нормальна і навіть весела???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:45 Понад 9 тисяч випускників зареєструвалося на Тернопільщині для участі в основній сесії мультитесту 21:00 Сходи зробили нові, а тротуар в суцільних вибоїнах: хто і за скільки проводить ремонт на Дружбі 20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up