Партнер рубрики Події

Одинадцятикласник Іван помер перед початком уроків

Одинадцятикласник Іван помер перед початком уроків
21-ша школа в жалобі за одинадцятикласником, який помер сьогодні, 17 вересня, вранці. Хлопець після хвороби прийшов до школи і зомлів. Шкільний медик надавала допомогу, доки не приїхала швидка. За деякий час з лікарні повідомили – Іванка вже немає. І школярі, і вчителі шоковані.

Медики забрали школяра до реанімації. З лікарні невдовзі повідомили – хлопець помер.

  • Іванко – єдина дитина у батьків. – розповіли у школі. – Був дуже доброю дитиною – розумний і спокійний, гарно вчився. Бачите, ми досі не можемо звикнути говорити про нього в минулому часі.

Іван мав проблеми з серцем, тому від уроків фізкультури був звільнений – відвідував спецгрупу, кажуть вчителі. Нещодавно хворів на ангіну і лежав в лікарні. Щойно вийшов з лікарняного.  

Коли дізнались страшну звістку, плакали і діти, і вчителі. Всі були просто шоковані смертю учня.

Відео дня
  • Зараз дітей ні на мить не залишаємо самих, - розповіли вчителі. – Однокласники плакали, і ми з ними. Всі були в такому шоці – плакали і ховались один від одного. Зараз перший шок пройшов. Про уроки навіть не йдеться – дітей зі школи, звісно, не відпускали, але намагались більше розмовляти з ними, щоб не замикались в своєму горі.

Наразі діти трохи оговтались та готуються до вшанування пам’яті однокласника. Шукають фото для портрету, аби виставити його у холі школи поруч з живими квітами. Вже ведуть перемовини, аби Іванка обов’язково привезли до рідної школи, щоб з ним могли попрощатись всі.  

  • Повідомлення про смерть школяра до міськвідділу міліції надійшло в 10.15 від лікарів обласної дитячої лікарні, - каже старший інспектор сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Андрій Василик. - До них швидка доправила хлопця з 21-ї школи. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група.

Хлопчик помер ще у школі, повідомила заступник головного лікаря з лікувальної роботи обласної дитячої лікарні Алла Філюк. 

- "Швидкою" до приймального відділення нашого закладу доправили вже тіло без ознак життя, - каже пані Філюк. - Але ми зобов'язані ще протягом 40 хв. проводити реанімаційні заходи. Шестеро анестезіологів робили все можливе, але повернути до життя хлопчину не вдалось. Через 40 хвилин констатували біологічну смерть.  

Журналісти також отримали повідомлення, що 16 вересня на уроці фізкультури в одному з районів померла учениця 4-го класу. Дівчинці стало погано і її одразу доправили до лікарні, де дитина невдовзі померла. 

Читайте також: Після уроку фізкультури у Більче-Золотому померла 9-річна дівчинка

Редакція висловлює щирі співчуття родинам, друзям і знайомим школярів. Нехай Спочивають з Богом. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up