Партнер рубрики Події

Перші з мобілізованих тернополян поїхали на військові навчання

Перші з мобілізованих тернополян поїхали на військові навчання
Зі сльозами на очах проводжали сьогодні, 30 січня, рідні мобілізованих тернополян на навчання у військовий центр на Львівщину. Але в хлопців настрій - бойовий.

Україна в нас - одна, і захищати її маємо тільки ми самі, кажуть мобілізовані тернополяни.

 - Повістку мені принесли вчора після 22 год. , - розповідає Ігор Макара. - Але я її уже давно чекав. В армії я служив, був зв'язковим, тож прекрасно розумію, і на що йду, і куди. Настрій у мене бойовий, бо тільки з таким і варто їхати.

Формою та всім необхідним чоловіків обіцяли забезпечити.

Читайте також: За заклики ігнорувати мобілізацію можна сісти за грати

Відео дня

 - Я сьогодні прийшла провести на навчання зятя Михайла Кавенського, - розповідає тернополянка Наталія Турчин. - Він ще під час попередніх хвиль мобілізації ходив у військкомат, щоб поїхати в АТО. У нього на 31-ому блокпості найкращий друг вже більше, ніж півроку перебуває. То і наш Михайло сказав, що не може спокійно сидіти тут, доки там вирішується доля країни.

Куди чоловіків відправлять після проходження навчання, їм поки ще не сказали, розповіли мобілізовані.

Нагадаємо, четверта хвиля мобілізації розпочалася 20 січня. Що робити, якщо вам прийшла повістка читайте тут.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Петро

    Хто має списки багацьких хлопців, які відкупитися від війська. Щоб пред'явити тим уродам воєнкомам. Чому не беруть бізнесменів і тих хто має гроші.
  • Бандерівка

    вчора доречі також проводжали хлопців з ж-д вокзалу....близько сотні чоловік! по-моєму в Чернігівську обл. ХАЙ БЕРЕЖЕ ВАС БОГ ХЛОПЦІ!!!!!!
  • оса

    коли закінчиться це жахіття?!!! - хіба ж була така ненависть між сходом і заходом ,щоб вбивати один одного сотнями тисячами. захід отримує труни з синами, чоловіками, батьками ,які б могли ще жити і жити, а схід перетворюється в руїни - там повно мирного населення, яке не хоче війни, вони живуть в підвалах під обстрілами без тепла і світла, без їжі зі страхом загинути в любий момент - і гинуть - і старі і діти , це жах.

    Анонім reply оса

    А хто кого вбиває? Бандерівці вбивають москалів. Хіба хтось бачив в центрі України, чи на заході країни людей зі сходу, щоб вбивали кого? Робіть висновки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 Тимчасове відключать газ в центральній частині Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up