Попри численні протести громади будівництво на Привокзальному продовжується

Попри численні протести громади будівництво на Привокзальному продовжується
Вже більше, ніж на метр, понад двометровим парканом видніються стіни забудови на Привокзальному майдані.

Що саме будується, робітники не коментують, віджартовуються.

 - Що сказали, те і будуємо, - кажуть будівельники. - Що сказали? Збудуємо - побачите.

Читайте також На забудову Привокзального будуть скаржитись у Генпрокуратуру

Відео дня

Перехожих  в районі залізничного вокзалу дратує  і сама забудова, і те, що будівельний кран ускладнює перехід проїжджої частини.

 - От як тут перейти можна? - каже тернополянин Петро Гайдук. - Це взагалі нормально, що кількатонний кран передніми колесами нависає над дорогою? А стосовно забудови...Та чи тільки тут щось будують? Он і в гідропарку вже скільки поверхів має той будинок біля центрального ринку? Я нічому не дивуюся. Тут хіба знести все танками - тоді до людей щось дійде, що безкарність має межі.

Читайте також Архітектори просять міську владу не забудовувати Привокзальний майдан

Previous Next

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Так блокуйте це будівництво ,це найкращий варіант, збирайтесь і мішайте будувати ,а не плачтесь .
  • Анонім

    Замахнулися на невеличкий тернопільський привіз! Воочевидь, побудуют стратегічний супермаркет, розженуть привіз, а на його місці знову зведуть якийсь супермаркет або аквабордель, де б розважалися власники-забудовники! Як видно, прокуратура безсильна, не здатна боротися з правопорушниками - злочинцями ( вчиняють зло, бо порушують закони), або не хоче боротися тмими методами, які є в її розпоряджені  ! Мабуть в Генпрокуратурі , в Києві, проблема зазделегіть вирішена на користь забудовника, тому й будує!
  • Анонім

    Ця будівля накінець впорядкує той шанхай який був до того. Не бачу тут проблеми.
  • Roma Swetrov

    Подавайте в інспекцію держархбудконтролю про порушення будівельних норм та стандартів. В прокуратуру про порушення Законів України. Вимагайте анулювати дозвіл на будівництво. Спілка архітекторів та липові опозиціонери з громадських об'єднань завели громаду у тупик і кинули. А тоді побігли до Камінського з Надалом по премію. Навіть коли збудують ще не пізно знести. Адже порушення таки значні. І взагалі там не можна будувати навіть за сфальсифікованою міською радою містобудівною документацією.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up