Партнер рубрики Події

Правоохоронці оприлюднили відео, де Вардинець вимагає 200 000 грн

Правоохоронці оприлюднили відео, де Вардинець вимагає 200 000 грн
Начальник сектору комунікації Головного управління поліції в Тернопільській області Сергій Крета під час прес-конференції у п’ятницю, 29 січня представив відео, яке до сьогоднішнього дня було засекречене. На відео видно, як Ігор Вардинець вимагає 200 000 грн та сам факт передачі грошей знайомій пана Вардинця, яка працює у банку. Імплантати

Нагадаємо, головного лікаря в Тернополі взяли на хабарі 200 000 грн у квітні минулого року. Таку рекордну суму головний лікар, депутат Тернопільської облради вимагав у приватного підприємця за продовження оренди аптечного приміщення на території лікувальної установи площею 150 кв метрів.

Після оприлюднення даного відео адвокат пана Вардинця заявив, що правоохоронні органи порушують право на життя та здоров’я пана Вардинця. Ігор Вардинець хоче прийти в суд і довести свою невинуватість, але спочатку йому потрібно вилікуватись.

- Будь-який учасник кримінального провадження має право на лікування і держава, в тому числі правоохоронні органи, в першу чергу зобов’язані дати можливість йому вилікуватись, а уже тоді розглядати та коментувати подібні відео у судді, - говорить адвокат. - Зараз усіх намагаються переконати, що Ігор Вардинець є хабарником, але це може зробити лише суд. А людині потрібно лікуватись і цьому лікуванню перешкоджають суди та правоохоронці.

Відео дня

Previous Next

А племінник пана Вардинця розповів, що це за 200 000, які отримав підозрюваний.

- Є договір про введення спільного бізнесу між паном Ігорем та паном Новаківським, - говорить Степан Білян. - Для того, щоб купити апарат, який би фотографував на 360 градусів вставлені імпланти. Щоб купити таке обладнання для районної поліклініки вони разом “склались" грішми. Вирішили вести такий спільний бізнес, але після 2011 року прийняли закон, що держслужбовцям не можна займатись бізнесом, тому цю справу залишили. А ось пан Новаківський придбав апарат, який був зламаний і жодного разу не працював. Коли Ігорю Вардинці потрібні були гроші на лікування серця, він сказав, щоб йому повернули тих 200 тисяч, які він позичив. І щоб той неробочий препарат забрали. Ось так все було.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Анонім

    Хто б сумнівався, що він ще той хабарник
  • Anonymous

    бідолашний дуже хворий без засобів на лікування самий най бідніший, лікуватись хоче закордоном ...А ХУЙ ТОБІ лікуйся в тих кого сам навчав, що страшно, правильно роблять що забугор невідпускають
  • Викладач

    Жироного борова лікувати голодом і бажано в Копичинцях. Там таких суко-атаманів швидко оздоровлюють! Непогано на той же курорт відправити і падлюку Ковальчука-молодшого. Також виродок рідкісний!!!
  • Анонім

    Ще 20 років тому в ту рай.поліклініку зайти було страшно. Там був "тихий жах".

    А тепер люди, подивіться на районну поліклініку і лікарню (нова споруда в Центрі нижче універмагу) і порівняйте з іншими лікарнями міста, а особливо з дитячою лікарнею!!!! Та в рай.лікарні лежати - почуваєш себе людиною. Чистота, тепло, є душ і гаряча вода. Жодних сторонніх запахів, нова плитка, сантехніка тощо. І обладнання і мед.персонал - усе на високому рівні. Це що ж получається що головний лікар бере хабарі і вкладає їх в розвиток державного мед.закладу????

    І за що хабар? Нині є багато приміщень в центрі які здаються в оренду без хабарів. Це ж не безкоштовна оренда.

    Та якби він хотів додаткових грошей то знайшов би більш легальний спосіб - найпростіше це підняти орендну плату, ввести комісію тощо.  

    На мою думку хтось дуже мітить на його місце - головного лікаря  супер облаштованої лікарні і поліклініки в центрі міста.

    Анонім reply Анонім

    Що ти свистиш? Вардинця знаю особисто - повір, такий сраний гетьман, як він, нічого в лікарню вкладати не буде. А ще знаю про той терор, який він влаштував для лікарів, про оральний секс, до якого змушував медсестер. І взагалі, як людина і співрозмовник - високомірне гімно рідкісне. Кізяк, а не козак!

    І хабар 100 процентів вимагав!!!

    Анонім reply Анонім

    Особисто його не знаю, та і мені це ні до чого. Користуюсь лише послугами гарної поліклініки як мешканець Тернопільського району.

    Те що ви описали це бридкіше за любі хабарі. Але як кажуть людські сльози в землю не капають, за все зло приходить розплата.

    Lordan Julia reply Анонім

    в 21 столітті в державній установі змушувати до орального сексу!!!Це вже в ніякі рамки не лізе....якщо це правда то чого ж вони мовчали.Це просто страшно(

    Anonymous reply Lordan Julia

    бо про таке важко говорити і неприємно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up