Рідні шукають 27-річного тернополянина Андрія Цюрпіту, який вийшов з води і пропав

Рідні шукають 27-річного тернополянина Андрія Цюрпіту, який вийшов з води і пропав

Востаннє хлопця бачили у суботу, 6 серпня, близько 16.00 біля Білецького мосту. Там він відпочивав з друзями. Вони кажуть, що з води Андрій вийшов і пропав. 

- Ми відпочивали на "косі". Він вийшов з води, а ми десь за хвилин пʼять одразу вийшли за ним, - каже подруга хлопця Аля Телейко. - Спочатку увагу не звернули, що його нема, може, де відійшов. Пройшло півгодини, година, і ми почали шукали. Ми викликали поліцію, але вони трохи пізно приїхали. Ми написали заяву і вони поїхали.

Після цього друзі викликали кінологів. Собака, за словами Алі, взяла слід у бік на метрів 10 і далі він зник.

- У неділю, 7 серпня, шукали водолази, вони теж не знайшли, - каже дівчина. - Ні в родичів, ні в друзів його теж немає. Ми до усіх телефонували. Він дуже спокійний, не вживав алкоголю. Такого ще ніколи не було, щоб він зникав. Дуже просимо, якщо хтось його бачив, чи знає де він, будь ласка, зателефонуйте до мене. Ми не хочемо, щоб маму зайвий раз турбували, тому я даю свій мобільний номер. 

Відео дня

Довідка

Контактний номер до Алі Телейко - 097-843-22-27. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Анонім

    Наша поліція як зажди томозить. Потрібно не гаїти часу: 1) перш за все - це водолази (коса, та став від коси)

    2) "пробити" усі мобілки, які були в тому районі в той час. Допитати тих людей, особливу увагу звертати на людей, які відпочивали машиною, були знайомі особисто із зниклим, чи могли мати конфлікти із зниклим. Не повідомляти тим людям, що їх знайшли через мобільні телефони, а просто казати що є підозра на рахунок зниклої людини, думаю, що психолог зможе побачити хто в цьому разі буде хвилюватися ... і  т.д.

    Vlad Vladuk reply Анонім

    чому не йшов в поліцію?

    Mizeb Anita reply Vlad Vladuk

    Поліція була самою першою. Заповнили заяву і хотіли їхати. Їх тримали і просили кінолога викликати. З норки пополам вийшло.

    Nat Tan reply Mizeb Anita

    По законам детектива треба шукати причину в тих хто з ним відпочивав там всі були п'яні щось між ними могло статися і всі вони співають одну пісню

    Anonymous reply Nat Tan

    100 відсотків

    Mizeb Anita reply Анонім

    Ми самі знайшли водолазів, бо тернопільська поліція з ними не співпрацює, викликали кінолога з собакою. Робимо все можливе

    Vlad Vladuk reply Mizeb Anita

    на дальньому пляжі знаходиться пост,  рятувально-водолазної служби

    Mizeb Anita reply Vlad Vladuk

    О це їх номер і знайшли
  • Anonymous

    а мама що з другої планети .... ви стверджуєте що він вийшов чи думаєте, про те що він не пив пишете а в якому стані були ви ...

    Mizeb Anita reply Anonymous

    Мама на момент зникнення була неї Тернополі, приїхала одразу ж як змогла. Він вийшов з води і не заходив назад, це підтвердили діти, які були з нами.

    Anonymous reply Mizeb Anita

    дорослі не бачили світа Божого, а відштовхуються від показів дітей  ... так і живемо

    Anonymous reply Mizeb Anita

    А у вас є сумніви як людина зникає без одягу на березі ставу? На жаль, тут лише один варіант...

    Piter Savka reply Mizeb Anita

    Вкрали інопланетяни!!!   Викликайте водолазів

    Anonymous reply Piter Savka

    80 відсотків що без водолазів не обійтись

    Piter Savka reply Anonymous

    Я б сказав шо 99% бо де б він міг ше дітись з пляжу ?  вітром здуло ? "Після цього друзі викликали кінологів. Собака, за словами Алі, взяла слід у бік на метрів 10 і далі він зник." - викликайте Малдера і Скаллі. Судячи з того шо каже Mizeb Anita- шо його бачили діти шо він виходив з води, то такі свідчення нічого не варті.

    Mizeb Anita reply Piter Savka

    Можливо сів до когось в машину, але це припущення. Водолази уже працювали - це не дало результатів
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up