У тернопільському магазині, де продають набої "Мельничук 12", співпрацю з сепаратистами заперечують

У тернопільському магазині, де продають набої "Мельничук 12", співпрацю з сепаратистами заперечують
  • Військовий журналіст Андрій Цаплієнко: "Прилетіла "сепарська" вісімдесят друга з тавром "МЕЛЬНИЧУК 12"... Набої з маркуванням "МЕЛЬНИЧУК" виготовлені...в Тернополі. Хтось може пояснити?.."
  • Такі набої могли придбати ще до конфлікту на Сході, і навіть в іншому місті. Так кажуть у магазині "Дуплет", який, єдиний у Тернополі, їх реалізовує.

 

У тернопільських магазинах зброї розповіли, що придбати набої "МЕЛЬНИЧУК" можна лише в Українській збройній компанії "Дуплет", власником якої є тернопільський підприємець Сергій Мельничук. Зв’язатися з ним "20 хвилин" не вдалось - керівник магазину "Дуплет" пояснив, що "не вважає за потрібне давати його контакти".

- Ці набої виробляють за кордоном, розмитнюють  згідно з усіма документами та реалізовують у мережі магазинів по всій Україні,  - розповів журналістові "20 хвилин" керівник магазину "Дуплет" п.Ігор. - По-перше, торгова марка працює успішно 6 років, тому логічно, що придбати набої могли ще до подій на Сході. По-друге, ці набої продають по всій Україні, не враховуючи Сходу та Криму. Придбати їх міг будь-де та будь-хто. По-третє, це звичайні гільзи, їх реалізовують тисячами. Ви заходите в будь-який магазин і купуєте. А що вже з ними роблять - це на совісті людей. Які можуть бути претензії щодо співпраці з сепаратистами?

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • ретро

    Гроші затьмарюють розум,на війні люди втрачають життя ,рідних, калічаться, а хтось набивае мішки грошима, але перед тим як когось звинуватити треба провести розслідування, але в Україні все купується і продається, так що наші хлопці гинуть , а Мельничук багатіє.
  • Діонісій

    одна компа хоче конкурентів здихатись, це все сказано. чому такий кіпіш.

    ну на фото не набої,
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up