Партнер рубрики Події

Скандальну "Христю" заборонив демонтовувати суд. Однак муніципали її з-під "прицілу" не зняли

Скандальну "Христю" заборонив демонтовувати суд. Однак муніципали її з-під "прицілу" не зняли

Десять днів дав виконком власнику магазину на демонтаж. Однак за цей час чоловік подав в суд, і той скасував рішення виконкому.

Виконком дав власнику десять днів на демонтаж споруди самотужки. В іншому випадку цим мала зайнятися муніципальна поліція міста. Однак сталося по-іншому.

 - Справді є відповідна ухвала суду, яка заборонила рішення виконавчого комітету міської ради, - коментує для "20 хвилин" заступник начальника міського управління муніципальної поліції Олександр Шаповал. - Тож про демонтаж споруди наразі не йдеться.

Однак перевірки в магазині, якому вже не раз закидали продаж спиртного в заборонений час - після 22.00, - все ж не припиняють.

Відео дня

 - Зрозумійте, зловити на гарячому таких продавців важко. Адже коли вони бачать, що в черзі стоїть більше, аніж двоє чоловіків, то стають обережнішими. А по-іншому довести порушення важко. Закупку мають зробити троє людей, - пояснює пан Шаповал.

Та все ж мешканцям навколишніх будинків здаватись муніципали не радять.

 - Якщо громадяни будуть звертатися зі скаргами в міську раду і надалі, то питання демонтажу знову можна буде підняти, - каже пан Шаповал.

Нагадаємо, наприкінці червня небайдужі тернополяни влаштували пікет. Люди мають низку претензій до магазину "Христя".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Був колись на текстильнику магазин Інга був і вже нема я сама бачила як його зносили власник лягав під колеса.Що вам слабо найняти трьох людей які куплять спиртне.
  • Анонім

    І добре! Хороший магазин!

    Анонім reply Анонім

    "небайдужі тернополяни влаштували пікет" ...  Треба писати правду ,що пікет небайдужі тернополяни влаштували під організованим керівництвом декількох депутатів міської ради від партії "свобода" , які підбурювали людей та збирали підписи під звернення, яке самі і "состряпали".  

    "Люди мають низку претензій до магазину "Христя"...   Напишить ті претензії людей до магазину "Христя" ,щоб громадяни міста могли самі вирішити хто правий.

       І саме головне:  підприємець магазину "Христя"звернувся до Вашої газети Ріа-плюс з проханням опублікувати "Звернення" до засобів масової інформації та до підприємців міста з проханням про захист від незаконних дій міської влади,  але звернення ви не опублікували ,а  виляли на нього відро "помиїв"...
  • Stels

    По перше ,по факту скарги можна провести перевірку , а не виносити рішення.

     По друге , на відкритому стаціонарному об*єкті , не змогти підтвердити масові скарги. Виникає питання або скарги липові , або ті муніципали не вміють працювати і проїдають значну частину тернопільського бюджету .

     По третє професіонали спочатку доводять роботу до кінця ,а потім розголошують результат, а тут якийсь піар на порожньому місці .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up